Alo!

GEPEKOVALI GA, PA MU RAZBILI GLAVU

-

Kako smo pisali, prava drama se odigrala 30. oktobra 2017. rano ujutru na ulicama Jagodin,e kada je grupa muškaraca otela Marka S., strpala ga u gepek automobila i odvezla na isterivanj­e đavola! Markova agonija je počela tog jutra, oko pola šest, kada je nekoliko muškaraca navodno sedelo kod njega u stanu. Marko S. je posle isterivanj­a đavola pregledan u Urgentnom centru u Jagodini. - Imao je vidne povrede po glavi i telu, ali nije bio životno ugrožen. Upućen je u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu da bi mu uradili skener glave - rekao je tada Darko Miletić, di

rektor Doma zdravlja.

- Marko je, navodno, doživeo nervni napad. Počeo je da šišti i udara glavom o zid. Zabrinuti za mladića, njegovi prijatelji su hteli da ga odvedu lekaru, ali im je on rekao da ga vode svešteniku - naveo je tada naš izvor upućen u bizaran slučaj.

U toku vožnje, mladić je počeo da ih šutira i razbio je staklo na džipu kojim su ga vozili u crkvu.

- Nekoliko minuta kasnije, on je istrčao iz džipa kod Osnovnog suda u Jagodini. Za njim su istrčali i drugovi, pa je nastalo koškanje među njima. Pretpostav­ljalo se da su svi bili pod uticajem psihoaktiv­nih supstanci i da su se zbog toga potukli. Svi su imali povrede. Na kraju su Marka gepekovali i odvezli ga u Crkvu Svete Petke, gde mu je pop očitao molitvu protiv zlih duhova - naveo je naš izvor upoznat sa detaljima najbizarni­jeg slučaja u Jagodini.

Policija je saznala za događaj, mladiće pronašla u crkvi i uhapsila ih, dok je Marko kolima Hitne pomoći prebačen u bolnicu.

Policijska uprava u Jagodini saopštila je posle bizarnog događaja da je zbog nasilničko­g ponašanja i nanošenja teških povrede, uhapšen Ivan Ilić iz Jagodine.

- Osumnjičen­i se tereti da je nedaleko zgrade Osnovnog suda, u glavnoj ulici u Jagodini, sprečio mladića (26) da izađe iz vozila, da mu je zadao više udaraca i naneo mu teške telesne povrede - stoji u saopštenju.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia