Alo!

Željka viđam pola sata dnevno!

-

Miljana Kulić se načisto zaljubila u Lazara Čolića poznatijeg kao Zola, a ni on nije imun na nju. Kako je ispričao, od samog starta gaji simpatije prema Miljani i ne krije da mu se dopada. Novopečeni golupčići otkrili su Ognjenu Amidžiću da bi voleli da imaju seks pred kamerama, ali da im se ne žuri. S druge strane, Kulićeva je šokirala gledaoce kada je izjavila da sa sinom Željkom, koji je u rijalitiju, dnevno provede od pola sata do dva sata.

No Miljani je trenutno najvažnije da ima dečka, koga, kako kaže, voli da pravi ljubomorni­m.

- Načisto sam se zaljubila. Moram priznati da iako imam bebu, ja sam i dalje beba. To je mnogo čudno kada beba ima bebu - pričala je nepovezano Kulićeva, opijena time što je dečko grli i mazi pred milionskim auditoriju­mom.

- Kada sam stigao u „Zadrugu“, jasno sam svim ženama stavio do znanja da mi se Miljana sviđa. Ona je harizmatič­na i volim to što je žena lavica. Još samo malo da smrša i biće bomba - rekao je Lazar odgovaraju­ći na pitanja Ognjena Amidžića, a Miljana je otkrila da se ne kaje zbog još jedne rijaliti veze u svom životu. - Nas dvoje smo se zbližili, iako sam sebi rekla da više nikada neću biti u vezi u rijalitiju. Ovo je poruka svim ljudima da nikada ne kažu nikad za neke stvari. On je divan, poštuje moju mamu, kulturan je. Jedino se plašim da ponovo ne budem povređena - rekla je Miljana, a onda su se nadovezali na priču o seksu.

- Mnogo pričamo o seksu, sve više gajimo strast jedno prema drugom, a ja sam rekao da nemam problem sa tim i mogu da je sačekam, neću da navaljujem - rekao je Lazar, a Miljana se nadovezala:

- Zato i jesam sa njim, jer me ne napada. Ja mogu bez seksa. Meni to nije problem. Uzbuđena sam kada sam pored njega, ali ću se kontrolisa­ti. Imam želju, ali moram da se kontroliše­m rekla je Miljana, a onda dodala da ne želi da njen sin Željko jednog dana gleda još jedan mamin seks u rijalitiju.

- Željko je dobar. Ja odem, tako, povremeno da ga obiđem. Nekad odem na pola sata, nekad na dva sata, a nekad uveče kasno - rekla je Kulićeva ponosno. O. Konatar

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia