Alo!

RAJKOVIĆ O LIVERPULU: RADOVAO SAM SE KAO LUD!

-

Vesti o uspesima Crvene zvezde obišle su ove jeseni fudbalski svet, a rezultati ostvareni na internacio­nalnoj pozornici posebno su obradovali nekadašnje igrače crveno-belih. Reprezenta­tivci Srbije Luka Jović i Predrag Rajković izrazili su zadovoljst­vo zbog uspeha, ali su Zvezdi i poželeli sreću u predstojeć­a dva evropska izazova.

- Pratim Zvezdine igre i pratiću ih do kraja života jer je to klub u kojem sam proveo deset godina. Odrastao sam na „Marakani“i Zvezda će zauvek biti u mom srcu. Drago mi je što crveno-beli beleže uspehe i što je klub ponovo u društvu kojem pripada - kaže Jović za Zvezdin sajt.

Pobeda nad Liverpulom posebno je obradovala i golgetera Frankfurta.

- Bio sam veoma srećan posle prvog trijumfa u Ligi šampiona. Iako ne poznajem Pavkova, bilo mi je veoma drago što je baš on izrastao u heroja. Stekao sam utisak da se radi o pozitivnom momku koji je zaslužio nagradu kaže on.

Na njegove reči nadovezao se nekadašnji kapiten Zvezde.

- Verni sam navijač i sa pregršt emocija pratim svaki meč. Posle druge lopte u mreži Liverpula moje slavlje čulo se u čitavoj zgradi. Žena je mislila da sam poludeo. To su emocije koje nije moguće kontrolisa­ti, presrećan sam što Zvezda ostvaruje fenomenaln­e rezultate i iskreno se nadam da će proći u narednu fazu, mada bih bio zadovoljan i plasmanom u šesnaestin­u finala Lige Evrope - rekao je golman Makabija.

 ??  ?? Moje slavlje čula je cela zgrada: Rajković
Moje slavlje čula je cela zgrada: Rajković
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia