Alo!

NE SMEMO DA POTCENIMO ZVEZDU!

„Remi sa Kjevom nam je pokazao u čemu smo grešili. Crveno-beli umeju da kazne propuste“, smatra trener Ančeloti

- Piše: P. VUKOVIĆ predrag.vukovic@alo.rs

Napolitanc­i nisu imali dobru uvertiru za sutrašnji meč sa Crvenom zvezdom. Remi (0:0) sa Kjevom nimalo ne zadovoljav­a apetite moćnog tima kao što je napuljski, koji je ovim remijem još umanjio šanse za titulu.

Četa Karla Ančelotija pamti remi (0:0) u Beogradu, a sa „San Paola“poručuju da ne sme biti greške protiv crveno-belih, posebno nakon što su videli da je srpski predstavni­k spreman da pobedi i vicešampio­na Evrope.

- Treba da i te kako pazimo protiv srpskog tima. Mislim da nam je meč protiv Kjeva pokazao šta može da nam se desi sutra protiv crveno-belih ako ne popravimo igru. Utakmica može biti veoma slična, tako da bi bilo dobro da u prvom poluvremen­u rešimo pitanje pobednika. U prvom poluvremen­u protiv Kjeva bilo je intenzivne igre, ali u drugom nismo briljirali. Zaostajemo osam bodova za Juventusom? U redu, sačekajmo kraj prvog dela sezone, pa ćemo videti naše šanse - ocenio je Ančeloti.

On ne smatra da pojedinci ne prikazuju dobre partije.

- Gledam ceo tim, ne individual­ni učinak. Nema potrebe nekog kritikovat­i. Čak i kada bih kritikovao, ne bih činio to pred medijima. Stavio sam tačku na Kjevo, moram da razmišljam o meču sa Zvezdom. Moraćemo više da pazimo, da nam se ne dešavaju propusti kao u nedelju - rekao je Ančeloti.

Golman Ortestis Karnezis je posle Kjeva govorio samo o Zvezdi.

- Zvezda? To nam je veoma ozbiljan izazov u Ligi šampiona. Nadamo se da ćemo proći u narednu fazu elitnog takmičenja. U nedelju smo se trudili, ali fudbal je ponekad takav, ne ide vam sve od ruke. Lopta neće u mrežu, ali sada nam je prioritet Zvezda. Verujte mi, ponekad mi dođe da odem u napad i dam gol. Naši navijači su fantastičn­i i verujem da će nas nositi do pobede nad Crvenom zvezdom - rekao je Karnezis.

„Zvezda je veoma ozbiljan izazov u Ligi šampiona“Orestis Karnezis, golman Napolija

 ??  ?? Neće javno da kritikuje, ali u timu škripi: Ančeloti
Napoli je kiksnuo protiv Kjeva u nedelju
Neće javno da kritikuje, ali u timu škripi: Ančeloti Napoli je kiksnuo protiv Kjeva u nedelju

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia