Alo!

Prozvao lidere koji nemaju decu!

- D. Ramadani

Aleksandar Šapić, lider SPAS-A i predsednik opštine Novi Beograd, podelio je na Tviteru slike devet evropskih političara koji nisu roditelji, a ova objava izazvala je pravu buru jedni su tvrdili da je njegov potez nekorektan, a drugi su mu uputili niz brutalnih uvreda.

- Premijeri bez dece. Ne bih se nikada sa njima menjao. Više meni vrede moji sinovi nego sve njihove funkcije zajedno! - napisao je Šapić iznad slika britanske predsednic­e vlade, nemačke kancelarke i škotske premijerke, kao i premijera Italije, Luksemburg­a, Švedske, Francuske, Holandije, uz Žan-pola Junkera, predsednik­a Evropske komisije. Usledila je prava lavina reakcija na objavu lidera SPAS-A.

„Nisu deca kriva što je on budala”, „Razumeo bih da si bio bokser, pa da si od udaraca u glavu malo skrenuo, ali vaterpolis­ta... Ušla voda u uši”, bili su neki od komentara na ovu Šapićevu objavu.

Šapić je za „Alo!” poručio da nije želeo da uvredi bilo koga i dodao da oni koji njegovu objavu negativno komentariš­u pokazuju svoje misli, osećanja i zlu nameru.

- Kada bih ja kao neko sa strane tumačio moj tvit, rekao bih - evo, ovaj čovek nije spreman na odvajanje od porodice i neprovođen­je vremena sa svojom decom zarad funkcije, jer nije humano imati decu, a ne voditi računa o njima. Imam pravo da kažem da ne bih menjao svoju decu ni za jednu funkciju na svetu i ne vidim šta je tu problem? - zaključio je Šapić.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia