Alo!

NOŽEM ISKASAPIO BEZDUŠNOG ZELENAŠA!

Dragomir Todorović iz Gornje Vranjske kod Šapca presudio je Milošu Bogojeviću, tvrdeći da mu je vratio tri puta više od pozajmljen­e sume SRBIN I HRVAT ORTAČKI VALJALI DROGU

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Nožem iskasapio zelenaša! Miloš Bogojević (52), vozač iz Šapca, koji je davao novac uz kamatu, ubijen je juče u hodniku stambene zgrade u ulici Vojvode Mišića 77 u Šapcu zbog neraščišće­nog zelenaškog duga.

Za ubistvo je osumnjičen Dragomir Todorović (68) iz Gornje Vranjske kod Šapca, koji se posle zločina sam predao policiji.

Kako saznajemo, Todorović Bogojević su bili u zavadi zbog novčanog duga. Bogojević je juče oko 7.30 došao kod Bogojevića da se raskusuraj­u, ali je u hodniku zgrade izbila svađa. Posle žučne prepirke, Todorović je potegao nož i iskasapio žrtvu. Bogojević je preminuo na licu mesta, a Todorović je uhapšen.

Stanari zgrade su zatekli telo Miloša Bogojevića u lokvi krvi nasred

i hodnika. Odmah su pozvali Hitnu pomoć, ali lekari nisu uspeli da ga spasu.

- Todorović je svakog meseca Bogojeviću isplaćivao kamatu na sumu koju mu je on pozajmio. Nije imao da mu vrati glavnicu, a juče ujutru je otišao kod njega da se konačno raskusuraj­u jer je Bogojević, navodno, vršio pritisak na njega da mu isplati glavnicu kaže naš izvor blizak istrazi i dodaje da je situacija izmakla kontroli kada je Bogojević potegao pitanje glavnice.

- Todorović je, prema svojoj računici, izmirio ceo dug! Kada su se posvađali, penzioner mu je skresao u brk „da mu je dao tri puta više od pozajmljen­e sume“. Izračunao je, navodno, da je mesečnim ratama kojima je plaćao kamatu već odavno podmirio i osnovni dug. Međutim, Bogojević je bio neumoljiv i nije hteo da popusti, posle čega je Todorović potegao nož - navodi naš sagovornik.

Posle poziva očevidaca, policija je brzo stigla do stambene zgrade u ulici Vojvode Mišića 77 u Šapcu i uhapsila osumnjičen­og.

- Todorović nije ni pokušavao da pobegne, već se sam predao po dolasku policije. Kada su mu stavili lisice na ruke, nije pružao otpor. Pravdao se da nije hteo da ubije Bogojevića i ponavljao je da mu je već vratio ceo dug - ispričali su nam očevici koji su se zatekli u zgradi posle zločina koji je uznemirio ceo kraj.

U toku je policijski uviđaj na mestu ubistva, kojim rukovodi nadležni viši javni tužilac. ekstazija, nekoliko litara alkohola u koji je stavljen kanabis, dve digitalne vage i pakericu. Sumnja se da su se Srbin i Hrvat udružili i da su drogom snabdevali Vojvodinu. Hrvat je, navodno, bio zadužen za nabavku semena kanabisa i proizvodnj­u, dok je Novosađani­n rasturao drogu. Obojica će biti privedeni kod tužioca u Novom Sadu na saslušanje. E. S.

 ??  ?? izvor iz istrage
Zgrada u kojoj se dogodio
zločin
izvor iz istrage Zgrada u kojoj se dogodio zločin

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia