Alo!

ŽENE NA BALKANU su diskrimini­sane

-

Folk pevačica Lepa Brena postigla je ogroman uspeh poslednjim albumom i rasprodati­m koncertima u „Areni“, a ono što joj najviše smeta jeste nepravda kada se radi o uspehu žena na Balkanu.

Žene, kako kaže, moraju da se bore za sebe i da nađu način da opstanu.

- Mislim da su žene na Balkanu na neki način uvek bile diskrimini­sane što se tiče uspeha, što se tiče uživanja i svega što postižu. Uživati u alkoholu ne mora da znači da ste alkoholiča­r.

Poručila bih ženama da što više uživaju jer vidim da dolazi njihovo vreme. Žene su vredne, uspešne i ne treba da se stide da drže čašu ispred sebe kada su srećne i kada su tužne. Isto tako i cigaretu priča pevačica.

- Žene rade, stvaraju nove živote, čuvaju i rađaju decu i prave su partnerke svojim muškarcima. Zbog toga treba da nas vole, poštuju i cene i da nam daju oduška, kao što ga i oni imaju. Zašto bi bilo drugačije?! Ako smo mi njihova snaga, nek budu i oni naša - kaže Brena i ističe da je njen suprug Boba oduvek bio tu da je podrži u svemu.

- Pored sebe imam muškarca koji je pravi primer toga kako jača polovina treba da se ponaša prema ženi. Upravo zbog toga što znam koliko je važno imati oslonac, želim svim devojkama i ženama da nađu nekoga ko će ih podržavati u svakom koraku koji naprave i ko će ih voleti takve kakve jesu. Žensko biće zaslužuje da ne bude sputav a n o i da mu se daju krila. Šta je lepše od toga da joj ta krila daje onaj koga voli - zaključuje pevačica za „Alo!“. O. Konatar

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia