Alo!

BILJANA DRAGOJEVIĆ BRANI SINA U RIJALITIJU: MOJ DAVID JE MNOGO FIN, ALI GA ALEKSANDRA PROVOCIRA!

-

Čini se da Aleksandra Subotić i David Dragojević samo traže razlog da se sukobe, a poslednja u nizu žestokih svađa desila se nakon žurke! Međutim, umesto da sve ostane na grubim rečima i ponekoj psovci, svađa je prerasla u fizički obračun. Naime, David je nasrnuo na Aleksandru, zgrabio je za ramena i grubo protresao. Njegova majka Biljana kaže da nikako ne opravdava nasilje.

- Ne mogu da razumem šta se desilo Davidu, ali smatram da je preterao. Nasilje ne opravdavam i trebalo je drugačije da reši problem, tim pre što nit je nasrtljiv, niti je agresivan - kaže Biljana.

- Uživao je na žurki, svi su se šalili i đuskli, a Aleksandra ga je isterala iz takta već tada. Kada je žurka, David voli da igra sa svima, pa je često odlazio od Aleksandre, ali je nije zapostavlj­ao. Stalno ju je obilazio, a ona ga je stalno terala od sebe. Skoro tri meseca je pod pritiskom, a neko bi pukao i pre - kaže Biljana i dodaje da Aleksandra greši kada traži od Davida da stalno budu zajedno. - Aleksandra malo preteruje, jer kome bi bilo interesant­no da ih gledaju samo kako sede i pričaju, diže galamu bez potrebe. Treba da se opusti, jako je stegnuta i namrgođena - kaže Bilja.

Inače, Aleksandra i David su se sukobili nakon žurke, jer je Dragojević, umesto sa svojom devojkom, nastavio da se druži sa zadrugarka­ma.

U jednom trenutku David i Adam Đogani su tražili od

Maje i Dorotee da se poljube, a Aleksandra je sve to posmatrala kiselog lica. Kada je David zagrljen sa devojkama izašao napolje, Subotićeva je potpuno pobesnela i pošla je za njima.

Aleksandra i David su tada nasrnuli jedno na drugo, a obezbeđenj­e ih je razdvojilo pre nego što je došlo do većeg sukoba.

- Se*em ti se u sve. Marš, bre, u pi*ku materinu. Ne daš mi da se sprdam. Je*em ti sve. Zašto to radiš? Kako te nije sramota, praviš budalu od sebe - urlao je David, dok je Aleksandra u suzama pobegla od njega. O. Konatar

 ??  ??
 ??  ?? Prekipelo mu: David nasrnuo na Aleksandru
Prekipelo mu: David nasrnuo na Aleksandru
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia