Alo!

NOVA GODINA VEĆ STIGLA U POŽAREVAC

-

Boban Rajović i Dejan Ćirković Ćira

Iako je do dočeka 2019. ostalo nešto više od mesec dana, Dragana Mirković već je počela da slavi, i to najpre sa kolegama, koje je već tradiciona­lno ugostila na snimanju novogodišn­jeg programa svoje „DM sat televizije“. Sjatile su se brojne kolege, među kojima i Dara Bubamara, Željko Samardžić, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Snežana Babić i mnogi drugi. Kako smo mogli da vidimo, gosti su uživali u gostoprims­tvu Dragane i njenog supruga Tonija, pa su navalili na iće i na piće.

Indira Levak

- Tokom godine retko imamo priliku da se srećemo, pa su ovakva snimanja prilika da se lepo ispričamo i zaista uvek uživam kada dođem na snimanje novogodišn­jeg programa. Ove godine se posebno radujem praznicima jer ću za doček prvi put pevati u Srbiji, i to na trgu na Zlatiboru. Potrudiću se da svima priredim muzički događaj za pamćenje - rekla je Dragana, koja će se sa kolegama družiti tokom dva dana snimanja, a potom će početi sa pripremama za

Dara Bubamara

svoj novogodišn­ji koncert.

- Svesni smo materijaln­e situacije, tako da mi je drago da ću pevati na trgu, gde svako može da dođe i da me vidi. Volim što je to besplatno. Ne volim koncerte na kojima treba nekome da se dokazujem. Kome da bilo šta da dokazujem posle 34 godine karijere?! Volim da ispred sebe vidim ljude, a pre svega decu, koji pevaju moje pesme koje su starije od njih. To me uvek rasplače - kaže Dragana.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia