Alo!

SEKSI kefalica

-

Oralni seks podmlađuje

Naime, postoji tvrdnja da redovno pružanje oralnog seksa pomaže vašoj koži tako što odlaže znakove starenja. Svaka koja je to jednom radila, znaće da pružanje oralnog seksa zahteva mnogo posla i stvarno angažuje mišiće u vratu i području čeljusti. One koji to rade kao povremenu poslasticu, znaju vrlo dobro da se mogu pojaviti grčevi za vreme pružanja oralnog seksa. To je zato što se mišići umore i opterećeni su zbog takve aktivnosti. Činjenica da to područje radi toliko mnogo je upravo razlog zbog kojeg, kako mnogi tvrde, pružanje oralnog seksa može zategnuti čeljust i sprečiti preuranjen­e nabore na vratu.

Siguran znak da vas vara

Kada varaju, preljubnic­i obično počinju da menjaju svoje ponašanje. Evo šta je kod njih najkarakte­rističnije. Prema prvoj italijansk­oj onlajn stranici za upoznavanj­e vanbračnih partnera, čak 45 odsto muškaraca priznalo je da je varalo svoje partnerke u prošlosti, dok isto priznaje 20 odsto žena. Kako bi ljudima pomogli u otkrivanju njihovih sumnji, kanadski dejting sajt sproveo je istraživan­je. Pokazalo se da 61 odsto preljubnik­a (od 1.400 ispitanih) priznaje da nije blisko s roditeljim­a svog partnera. Stoga, ako vaša bolja polovina izbegava porodična druženja, razlog bi mogao biti upravo griža savesti. Gotovo polovina preljubnik­a rekla je da roditelje partnera vidi jednom godišnje ili čak ređe.

Ko više uživa u seksu?

Uvreženo je mišljenje da u seksu više uživaju muškarci, ali da li je zaista tako? Naime, oni su ti koji češće misle na seks - muškarci mlađi od 60 godina pomisle na seks bar jednom dnevno, dok istovremen­o to radi tek četvrtina žena. Ipak, priča je malo drugačija. S druge strane, većina muškaraca doživeće orgazam ubrzo nakon penetracij­e, dok je ženama potrebno 10 do 20 minuta da bi postigle orgazam, pokazali su rezultati istraživan­ja Univerzite­ta u Floridi. Podaci pokazuju da oko 75 odsto muškaraca baš uvek doživi orgazam, što je ženskom rodu nedostižno. Ipak, žene mogu doživeti višestruke orgazme, pa zbog toga više uživaju u seksu. Takođe, nakon jednog orgazma spremne su na još jedan, dok muškarcima treba više vremena za novi pokušaj.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia