Alo!

Mahnita devojka iz zavisti izbola policajku!

- Piše: S. DŽ. S. snezana.stojanovic@alo.rs

„Ne može ona da bude srećna, ako sam ja nesrećna!“Mahnita devojka Vedrana D. (31) izbola je u „Lastinom“autobusu devojku (22), pitomca Kriminalis­tičkopolic­ijske akademije u Beogradu, koju nikada ranije nije srela, samo zato što je videla da je u zagrljaju mladića i da je srećna!

Incident se dogodio 20. septembra, oko 21 sat, u Žarkovu, u autobusu „Lasta“, koji saobraćaja na liniji Lazarevac- Beograd, kada je Vedrana izvadila nož iz kese i devojci s dva uboda probola plućnu maramicu, a onda bez reči izašla na prvoj autobuskoj stanici!

Kako nezvanično saznajemo, devojka je nakon napada prevezena na grudnu hirurgiju Kliničkog centara Srbije, gde joj je ukazana pomoć. S njom u autobusu su bili njen dečko i drugarica, ali niko od njih nije video napadača.

- Skinut je snimak s kamera iz autobusa i ubrzo je utvrđeno kako se napad odigrao, a osumnjičen­a je posle intenzivne potrage policije uhapšena. Dečko povređene je zamolio vozača da stane, govoreći mu da njegovoj devojci nije dobro, nakon čega su izašli iz autobusa. On je neposredno posle napada izjavio da je jedna ženska osoba iz čista mira nasrnula na njegovu devojku, a to se posle hapšenja okrivljene ispostavil­o kao tačno, jer je ona svojim iskazom šokirala sve u tužilaštvu - kaže naš izvor.

- Ne može ona da bude srećna, ako sam ja nesrećna! Mene je momak ostavio, patila sam zbog toga i nisam mogla da podnesem kada sam ovu devojku videla srećnu i nasmejanu, u zagrljaju njenog mladića - izjavila je Vedrana, u dahu, na saslušanju u tužilaštvu, koje je sudu predložilo da je uputi na obavezno psihijatri­jsko lečenje.

Utvrđeno je da je ranije lečena na psihijatri­ji od bipolarnog poremećaja zbog čega je prihvaćen predlog da bude smeštena u zatvorsku bolnicu.

- Snimak iz autobusa je pokazao da je Vedrana iz kese izvadila nož i da je dvaput ubola devojku u vrat. Potom je vratila nož u kesu i na prvoj stanici izašla! Niko od putnika nije video ovu užasno mršavu devojku. Napadnuta devojka prvobitno nije ni bila svesna šta joj se dogodilo. Bila je naslonjena

na rame svog mladića, a shvatila je da je ranjena tek kada je videla kako joj krv lipti po majci. Njen momak je počeo da viču vozaču da stane - kaže naš sagovornik, upoznat sa slučajem.

Drugarica i dečko povređene, koji je u trenutku napada bio s njom, rekli su za medije da im je iz čista mira s leđa prišla žena i da je ubola žrtvu nožem.

- Nismo videli osobu koja je to uradila, ali smo prilikom ulaska u autobus primetili samo jednu ženu na sedištu iza nas. Vozač je tek na sledećoj stanici zaustavio autobus, a čim smo izašli napolje, nastavio je s vožnjom. Niko od putnika se nije ponudio da nam pomogne, dok je Hitna pomoć stigla tek posle poziva policije - ispričao je dečko.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia