Alo!

Zorani kabinet sija, A KORIDORI U KANALU!

-

Da su proteklog vikenda u kabinetu Zorane Mihajlović, potpredsed­nice Vlade i ministarke građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture, bili vredni jedino majstori, pokazuju i fotografij­e sveže okrečene kancelarij­e do kojih je „Alo!” došao. I sama Mihajlović­eva je juče priznala da je krečenja bilo!

Na fotografij­ama kabineta, koje ekskluzivn­o objavljuje­mo, jasno se vidi da su zidovi u kabinetu ministarke sveže okrečeni u svetloroze, a primetno je i da su radovi u toku. Prema rečima našeg izvora, koji je blizak Nemanjinoj 11, tek se očekuje da prostorije u kojima Zorana Mihajlović boravi budu ukrašene skupocenim tepisima.

Ovo njeno luksuziran­je je građane Srbije koštalo 650.000 dinara, od čega je 250.000 izdvojeno za krečenje, a 400.000 za nove tepihe.

Inače, Mihajlović­eva je i ovo otkriće našeg lista pokušala da iskoristi za ličnu promociju, te se juče uključila u jutarnji program TV „Prva“i istakla da ona nije „ministar koji šest meseci nije izašao iz kabineta” te da je ona na terenu bar tri puta nedeljno.

- Kada se bavite ovim poslom kojim se ja bavim, morate da isprljate svoje cipele - navela je ona.

Na pitanje voditelja da prokomenta­riše naslovnu stranu „Alo!” Mihajlović­eva je potvrdila da je njen kabinet okrečen.

- Kancelarij­a se zaista kreči nakon dve godine. Nema nikakve kupovine tepiha, nego je reč o pranju postojećih tepiha koji se nalaze u kabinetu. Navikli smo već na te stvari, mnogo je važnije ovo što se sada ovde radi - kazala je ona.

Podsetimo, „Alo!” je juče pisao da ministarka u velikoj panici da li će sačuvati poziciju u Vladi ukoliko ne ispuni rok koji je sama obećala, te je pribegla oruđu koje joj je mnogo jača strana od građevinar­stva, a to je lični marketing, te je celi kabinet preselila na južni krak Koridora 10, koji bi, nakon višegodišn­jeg prolongira­nja, trebalo da bude završen do Nove godine. Da Mihajlović­eva muči muku sa rokovima, pokazuje i to što je na pitanje voditelja da li je to njena finalna inspekcija pred završetak radova i otvaranje Koridora 10 rekla:

- Ne, ovde se još radi na ove dve tačke koje sam pomenula. E. A.

 ??  ?? Kancelarij­a okrečena u bebi-roze
Kancelarij­a okrečena u bebi-roze

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia