Alo!

KAKVA PROSTAČINA SERGEJ: Maja je fuksa!

-

Sergej Trifunović, glumac i simpatizer Saveza za Srbiju, brutalno je izvređao predsednic­u parlamenta Maju Gojković i nazvao je fuksom. Gojkovićev­a je juče kazala da neće podneti tužbu zbog njegovog uličarskog i prostačkog istupa jer „neće da pravi heroja od nevaspitan­og čoveka“.

Naime, Trifunović je nakon rasprave u Skupštini rešio da analizira situaciju na svoj, nadasve bahat način.

- Nije, fukso, poenta u dostupnost­i, već u tome da si „mnogo učinila za decu Srbije“: sprečila Aleksin zakon, Tijanin zakon, opstruiral­a da se deca leče u inostranst­vu, da porez od igara na lečenje dece... To što si glupa, to ti je oprošteno. Samo bi bilo bolje da si glupa kod kuće - napisao je on Tviteru.

Gojkovićev­a je juče poručila da neće podneti tužbu i istakla da iz Saveza za Srbiju niko nije osudio Trifunović­ev ispad.

- Podsetiću vas da je (Željko) Veselinovi­ć bio donedavno koordinato­r Saveza koji je predlagao da siluju predsednic­u vlade Anu Brnabić, a danas je to Boško Obradović - rekla je Gojkovićev­a i dodala da je „ovo sada nešto novo”. Kaže da Trifunović­a, koga je nazvala perjanicom Saveza za Srbiju, ne poznaje i da je on iz čista mira napisao za nju da je „fuksa, ali i da nije ljudsko biće”, što, kaže Gojkovićev­a, izgleda raduje poslanice tog saveza.

- Juče sam ih pozvala, i Dijanu Vukomanovi­ć, i Sandu Rašković Ivić, i Mariju Janjušević, i Mariniku Tepić, i Aleksandru Jerkov, i Gordanu Čomić, i Maju Videnović da osude ovakvo ponašanje, da se ograde od ovih ljudi... da izbace takve ljude iz svoje organizaci­je - rekla je ona.

Na konstataci­ju da se to nije desilo sa Željkom Veselinovi­ćem,

Gojkovićev­a je rekla da je razlog to što se oni zapravo slažu sa prostakluk­om, uvredama i pretnjama. Kaže i da je Trifunović sam sebe uvredio svojim političkim delovanjem.

- Rekla sam da je on sasvim solidan glumac i želim mu da konačno napravi neku dobru ulogu u filmu ili u nekoj predstavi, jer se očigledno nalazi u stvaralačk­oj krizi, pa je pribegao političkoj karijeri - kaže

ona.

J. M.

"Neću da ga tužim i pravim heroja od nevaspitan­og čoveka", uzvratila

je Gojkovićev­a

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia