Alo!

Baciću bombu na tebe, ku*vo prljava!

- Ja da se go*ana plašim, nosila bih vodokotlić sa sobom Ljuba Pantović

Otkako je ušla u

„Zadrugu“, Ljuba

Pantović je u stalnom konfliktu sa bivšim suprugom

Karađorđem Subotićem. Ipak, najžešća svađa izbila je pre dve večeri, kada je Lepi Mića, koji je ove nedelje gazda, izabrao bivše supružnike da budu potrčci i time ih „osudio“da spavaju nedelju dana u istoj prostoriji.

- Je*em li ti seme, voleo bih da te vidi na ulici. Ti si jedna klošarka koja napada Davidovu majku u lajvu. Pušačice ku*ca, prljavušo jedna! Skloni se, ku*vetino jedna ogavna! Marš, mamu ti je*em, prostitutk­o jedna! Hrabra si ovde na televiziji, videću te ja napolju. Baciću bombu na tebe... Tebi i tvom dečku ću lepu tortu da spremim, znaš kakvu tortu, ima da se najedete - urlao je Karađorđe, a Ljuba mu nije ostala dužna.

- Hajde, jajaro jedna, siso! Ja da se go*ana plašim, nosila bih vodokotlić sa sobom - uzvratila

mu je Ljuba unoseći mu se u lice.

- Ja neću ni za kakve igre da pogazim svoj ponos. Nije mi prvi put da spavam na ulici i da nemam ništa. Svoj obraz imam i nikome ga ne dam ni za nedeljni honorar - pričala je Ljuba kroz suze, a Karađorđe je dodao da mu je lepše da spava sa kravama nego sa bivšom ženom.

- Ti si moralna nakaza, gaduro jedna. Ti si dno dna. Ja ću spavati u štali, neću da se udostojim da spavam sa tom osobom. Meni je mnogo lepše tamo sa kravama da spavam nego sa njom - urlao je Karađorđe.

Posle žestoke svađe bodi-bilderka je brže-bolje otrčala u sobu za izolaciju kako bi zauzela mesto za spavanje, dok je Subotić noć proveo u pabu. K. Lazarević

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia