Alo!

MILOJEVIĆ: Spartak je izvrsna ekipa, ne razmišljam­o o PSŽ

-

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće Spartaku u Subotici na renovirano­m gradskom stadionu danas od 16 časova u 19. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli žele da nastave niz dobrih igara u prvenstvu. Sa druge strane, i domaćin je u seriji od pet mečeva bez poraza, u tom periodu zabeležili su jednu pobedu i četiri remija.

Ovo će ujedno biti dobra uvertira izabranici­ma Vladana Milojevića pred meč poslednjeg 6. kola Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena koji se igra 11. decembra na stadionu „Rajko Mitić“. Pre utakmice sa prvakom Francuske, crveno-beli će odigrati još jedan meč u prvenstvu, kada u nedelju u Beograd stiže Napredak.

Trener Zvezde imao je samo reči hvale za sledećeg protivnika.

- Prvi utisak je da ćemo igrati na novom terenu protiv izvrsne ekipe Spartaka, koja u poslednje vreme dobija svoj identitet. Svi znaju da su postigli fenomenaln­e rezultate u Evropi, a i mi smo učesnici, pa znamo koliko je to teško, morate da imate mnogo igrača, pa su ih te povrede omele da budu na poziciji na kojoj bi trebalo da budu - rekao je Milojević.

Ono što može da raduje šefa stručnog štaba prvaka Srbije je to da su se od povreda oporavili Milan Pavkov, heroj meča sa Liverpulom, ali i Ričmond Boaći i Goran Čaušić, dok je desni bek Filip Stojković počeo da trenira nakon problema sa povredom.

Nije želeo da govori o utakmici u Ligi šampiona, već je fokusiran na naredni duel u domaćem prvenstvu.

- Ne bih sad o toj utakmici, koliko god da je blizu, ne razmišljam o njoj. Da se ne ponavljam, prvenstvo je prioritet, igramo protiv Spartaka, koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji. U ovom trenutku razmišljam­o samo o današnjoj utakmici, o PSŽ-U ne razmišljam­o - zaključio je strateg crveno-belih.

Zvezda ima pet vezanih pobeda u duelima sa Subotičani­ma, a Spartak je timu iz Ljutice Bogdana poslednji put uspeo da pomrsi račune 2016, kada je rezultat bio 1:1.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia