Alo!

Bobi i Teo opet gledali meč

-

koji je pogodio bacanje, a posle je još dva puta pogodio za 106:103.

Posle tog meča Nagetsi su ostali prvi na Zapadu sa skorom 16-7.

Džamal Mari je bio oduševljen senzaciona­lnom partijom njegovog saigrača iz Denvera. Pre nego što su ga novinari upitali o Jokiću, Džamal je glavom pokazao ka svlačionic­i gde je stajao Jokić. Mari je mogao samo da se nasmeje.

- Pogledajte tog momka rekao Denver je prvi na Zapadu sa skorom 16-7, isto imaju

Los Anđeles Klipersi Bobana Marjanović­a i Miloša Teodosića, koji su trijumfova­li u Nju Orleansu sa 129:126. U meču, koji je rešio Lu Vilijams košem u poslednjim sekundama, srpski tandem nije dobio ni minut. Tobajas Heris dao je 27, Danilo Galinari 24 poena, a Pelikansim­a nisu pomogli ni Džulijus Rendl sa 37 i

Džru Holidej sa 32. je Mari mrdajući glavom.

- Sa njim moram da se nosim svaki dan. Teško meni!

Nagetsi čvrsto grabe ka plej-ofu, u kojem nisu bili prethodne dve sezone, i obeležili su dosadašnji deo sezone na Zapadu.

- Ne znam zašto su stvari išle tako dobro po mene protiv Toronta. Momci su šutirali, ja sam dodavao lopte, igrali smo košarku. Imali smo dobru energiju i sa klupe. Svi koji su učestvoval­i na parketu doprineli su pobedi. Rekao bih da je trijumf plod od svega pomalo - rekao je Jokić.

Na njegove reči se nadovezao Mari.

- On je čovek koji vuče sve konce. Dodaje, skače, drži loptu. Nema šta ne ume da uradi, osim da skoči - rekao je kroz smeh Mari, koji je takođe imao vrlo dobar učinak - 21 poen, sedam skokova i osam asistencij­a.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia