Alo!

JE*AO ME NISI, a svima pričaš da jesi!

Mea Bond napravila je pometnju kada je stigla u vilu, a njen bivši dečko bio je šokiran

-

Radosavlje­vić Mili nije uspeo da sakrije šok kada je na vratima vile „Parova“ugledao nekadašnju devojku Meu Bond. Njih dvoje su ubrzo ušli u raspravu, a Milija je zanimalo da li ga bivša i dalje voli, uprkos tome što planira da se oženi sadašnjom devojkom Marijanom.

- Priznaj, voliš li me? Alaha ti, kaži... Bolje mi kaži, jer neću više da ti se obratim, marš, bre! bio je uporan Mili, koji je povremeno i vređao Meu.

- Zašto tako pričaš sa mnom? Ja sa tobom normalno komunicira­m. Nemoj da me kuneš u Alaha, kad si pre nekoliko dana bio u crkvi da se krstiš. Da li si ti normalan? - upitala ga je bivša devojka.

- Ti znaš da sam ja prema tebi bio korektan. Volim te, ti si mnogo dobra cura, ali nije nam se dalo. Volim Marijanu, a protiv tebe nemam ništa. Ti mene nisi upoznala, ja sam umetnik i znam da me voliš najviše od svih sa kojima si bila - rekao je Mili.

- Meni je tebe mnogo žao, jer si dobar čovek, ali ima nekih stvari koje moraš da promeniš. Pričaš svima da si bio sa mnom intiman, a znaš da nisi. Prljaš obraz. Šporetu jedan mali. Mi nikad nismo imali seks. Ti si manijak koji tuče žene, a to ti neće proći. Ja sam feministki­nja, ja ću da čuvam žene u vili od tebe. Mnogo njih te je napustilo zbog toga što si dizao ruku na devojke, i na mene si, i to pijan - otkrila je Mea i šokirala sve u vili.

- Ti znaš da sam ja tebe voleo, znaš da sam ja gospodin. Ti si, Mea, dobar čovek, da nije bilo Marijane, ja bih tebe ženio. Ti mene nisi upoznala - rekao je Mili. K. L.

Ti si manijak koji tuče žene, a to ti neće

proći. Ja sam feministki­nja, ja ću da čuvam žene

u vili od tebe

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia