Alo!

MOJ MUŽ GLEDA SAMO SVOJE DU*E!

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Nakon što se sa suprugom Dušanom preselila u Australiju, pevačica Tanja Savić je nekoliko puta pokušavala da se vrati na muzičku scenu Srbije, pa je tako dolazila u Beograd u želji da povrati staru slavu. No kako joj to nije polazilo za rukom, nekada jedna od najvećih zvezda „Granda“posvetila se porodici. Međutim, nedavno je snimila singl „Pogrešna adresa“, kojim je oduševila fanove, a četiri miliona pregleda na „jutjubu“svedoče da se Savićeva polako, ali sigurno vraća na muzički tron.

S obzirom na to da lepa crnka već nekoliko godina vodi bitku sa viškom kilograma, za „Alo!“je otkrila kako se bori sa tim problemom.

- Smešno je, ali kada dođem u Srbiju, veoma brzo smršam. Valjda zbog velikog broja obaveza i stalnog jurcanja ne stignem da jedem i onda oslabim. Evo, za nedelju dana, koliko sam ovde, skinula sam tri kilograma - rekla je Tanja i otkrila šta joj najviše nedostaje kada je u Australiji.

- Mnogo volim srpsku kuhinju i ne postoji jelo koje bih posebno izdvojila, sve mi fali. Međutim, kada sam u Australiji, pošto mi je dosadno, samo jedem i zato se gojim. Često spremam hranu, a pošto moj suprug ne bira šta jede, ja mu se uvek pridružim - našalila se atraktivna crnka i dodala da ništa ne može da joj pokvari raspoložen­je kada je u Srbiji.

- Svaki put kada dođem u svoju zemlju, presrećna sam i ništa ne može da pokvari moj doživljaj. Jedino što me je ovog puta malo iznerviral­o jesu loši vremenski uslovi, jer bolje funkcioniš­em kad je sunce. Dušan i ja nemamo previše vremena koje bismo zajedno proveli kada smo u Srbiji, jer ja stalno negde jurim.

Zbog toga on ispašta, pošto ja jurim kao muva bez glave da bih sve stigla, a pritom mi suprug ne pomaže, taj gleda samo sebe i svoje du*e - rekla nam je Tanja bez zadrške i dodala:

- Svako mora sebe da gleda. Evo, na primer ja. Ništa u životu ne bih uradila da se nisam oslanjala isključivo na svoje instinkte - kaže Tanja.

U Australiji

mi je dosadno, pa samo jedem i zato se

gojim

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia