Alo!

SRAM TE BILO, JOVANA, CEO GRAD PRIČA O MOM MEĐUNOŽJU!

-

Jovana Tomić Matora preksinoć je čula i videla svoju devojku Sanju Stanković, ali koliko god da se radovala pozivu, na kraju je zaplakala. Ona je, naime, posle oštrih kritika koje joj je uputila Sanja celo veče bila u suzama.

Sanja u razgovoru za „Alo!“otkriva da joj nije bila namera da rasplače Jovanu, već da joj objasni da ne sme da pominje njihovu intimu u rijalitiju.

- Jovani nije bilo teško zbog onoga što sam rekla, već što joj mnogo nedostajem - kaže Stankoviće­va i objašnjava da se Matora slomila jer nije stigla da kaže sve što je nedeljama želela.

- Jovana nije stigla da mi kaže da me voli, zbog toga je plakala. To ju je zabolelo najviše. Mnogo više nego što sam je kritikoval­a - zaključila je Sanja za „Alo!“.

Podsetimo, nevolje su počele kada je Matora, bez ikakvog razloga, objasnila Ani Korać kako izgleda Sanjino međunožje.

- Kada smo Sanja i ja izašle iz rijalitija, odmah smo otišle na depilaciju. Ja imam duge, crne dlake dole, a Sanja ima riđe. Te njene su nešto najlepše što možeš da zamisliš, znaš li ti koliko je to retko? I moj najbolji drug ima riđe dlake na ku*cu, iako nije riđ. I pere ki*u samo bebisapuno­m - pričala je Matora cimerki.

Sanja je doživela nervni slom kad je čula šta je Matora pričala, pa je upozorila da to više nikad ne radi.

- Svi portali su pisali o mom međunožju! Šta misliš, kako je mojim roditeljim­a kada slušaju o našoj intimi?! Ili tvojim?! Nemoj moje ime više da pominješ u „Zadruzi“! Ti mene blamiraš svojim glupostima! Ne mogu da te shvatim. Odakle ti ideja da pričaš o našem seksualnom životu?! - urlala je Stankoviće­va, a Jovana je posle toga satima plakala. O. Konatar

Jovana nije stigla da mi kaže da me voli, zbog toga

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia