Alo!

Radujemo se dolasku naše princeze Pokazala trudnički stomak

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin dobiće ćerku! Njihovoj sreći nema kraja, a uveliko biraju ime za princezu, otkriva izvor blizak popularnom paru za „Alo!“. Srpska glumica porodiće se u Americi za mesec dana, nakon čega će se zajedno sa suprugom vratiti u Srbiju.

- Presrećni su zbog toga što će dobiti ćerkicu. Jelisaveta je priželjkiv­ala da bude dečak, ali je Miloš od samog starta rekao da bi voleo da dobiju devojčicu. Želja mu se ostvarila, a sada Jelisaveta je pre

nekoliko nedelja objavila fotografij­u kako na kojoj se vidi

izgleda u poodmakloj ći. Srpska trudno

glumica iznenadila žene vitkom je sve

linijom i time da uopšte nije se

ugojila. uveliko razmišljaj­u o tome kako će se njihova princeza zvati. Jelisaveta se odlično oseća i trudnoća joj nije teško pala, tako da jedva čekaju da se porodi i da

uživaju u bebici - kaže izvor i dodaje:

- Jelisaveta će se najverovat­nije poroditi u Americi, gde njen suprug igra košarku, ali nakon njenog porođaja će se vratiti za Srbiju, a Miloš će potpisati ugovor sa nekim od klubova iz Evrope. Ovu informacij­u je i sam potvrdio pre nekoliko dana za domaće medije.

- Došao sam i video kako to izgleda. Nekako više uživam i lepše mi je da igram u Evropi, tako da ću se sigurno vratiti rekao je Miloš Teodosić.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia