Alo!

Ivan Marinković ukrao Šešelju telefon!

-

Ivan Marinković, bivši muž pevačice Goce Tržan, ukrao je telefon Vojislavu Šešelju, lideru radikala i narodnom poslaniku. Incident se dogodio u subotu uveče kada je Šešelj bio gost u vili „Parova” i družio se, kao i svakog vikenda, s ukućanima sedme sezone tog rijaliti programa.

Da situacija bude komičnija, ni sam lider SRS-A nije bio svestan da mu je telefon nestao. Naime, voditeljka Anđela Lakićević se zahvalila Šešelju na druženju s učesnicima „Parova” proteklih nedelja i zamolila ga da s njom ode kod Merlina. Kada su došli u sobu kod Merlina, pridružio im se i Ivan Marinković s telefonom u ruci.

- Ja sam ti uzeo telefon iz džepa. Uzeo sam ga lagano, s dva prsta kazao je Marinković i predao telefon lideru radikala. Šešelj je rekao Marinković­u da je pravi šaner, dok je otključava­o svoj telefon, a Marinković je opet šokirao:

- Video sam i šifru 333444 - pohvalio se bivši suprug Goce Tržan.

Predsednik Srpske radikalne stranke je za „Alo!” ispričao kako se dogodio čitav incident i otkrio da li ima u njegovom telefonu nešto zanimljivo da se pročita.

- Telefon mi je virio iz džepa. Ivan je prišao, rukovao se sa mnom i posle deset minuta je došao da mi preda moj telefon - kazao je Šešelj i otkrio da mu se nikada nije desilo da mu neko ukrade telefon.

- Eto, mora i to jednom. Dobro je da je ovog puta to bilo šale radi - kazao je on i otkrio da li u telefonu krije neke zanimljivo­sti.

- Ne može ništa naročito da se pročita u mom telefonu. Ima poneka za*ebancija, ali nema ničeg poverljivo­g - poručio je Šešelj. D. R.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia