Alo!

PORODICA MORALA DA NARUČI POSEBAN KOVČEG SAHRANJEN NAJTEŽI ŠUMADINAC! težak četvrt tone

Naš Nenad je bio brdo od čoveka, ali je svoju kilažu dobro nosio, sa tugom priča brat Nebojša

-

Meštani sela Brezovac nadomak Aranđelovc­a žale zbog gubitka Nenada Stanojević­a (56), čoveka koji je verovatno bio jedan od najtežih ljudi u centralnom delu Srbije.

Prema rečima najbližih rođaka, Nenad je dostizao težinu od 240 kilograma, mada je zbog bolesti naglo smršao, pa je na onaj svet ispraćen sa 180 kilograma.

Stanojević je sahranjen prošle srede, a sahrana je kasnila nekoliko dana jer se nigde u okolini nije mogla naći adekvatna pogrebna oprema. Pokojnikov brat Nebojša kaže da je za Nenada pravljen poseban kovčeg.

„Ogroman je to čovek bio. Čekali smo kovčeg, koji je skoro tri dana namenski pravljen sa ojačanjima, zbog čega je sahrana kasnila“, kazao je pokojnikov brat za agenciju RINA.

Kovčeg su pred porodičnu kuće iznela šestorica muškaraca, a nakon opela, tužna povorka je krenula ka lokalnom groblju. Pokojnikov brat kaže da je Nenad bio veliki čovek u svakom pogledu.

„Bio je dobar otac, suprug i brat. Znam da su ga familija i komšije obožavali. Bio je brdo od čoveka i sigurno jedan od najtežih. Uprkos svojoj kilaži, koja je dostizala oko 240 kilograma, bio je pokretan i dobro je to nosio. Bavio se sportom, a u navlačenju konopca bio je nepobediv“, sa tugom priča Nebojša.

Iza pokojnika su ostala dva sina i supruga Slavka, koja kaže da je njen muž bio pošten čovek i da nikome ništa nije ostao dužan.

„Za tri dana je otišao, ovo je za nas ogroman šok. Teško će nam biti bez njega, ali znam da se upokojio čiste duše“, navodi Slavka.

 ??  ?? Nebojša
neutešni
Nebojša neutešni
 ??  ?? Supruga Slavka i brat
Supruga Slavka i brat
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia