Alo!

Nejmar NE MOŽE na Zvezdu!?

NAJBOLJI IGRAČ PSŽ-A POD UPITNIKOM ZA SUTRAŠNJI MEČ Brazilac juče nije trenirao s ekipom, pa je Tuhel uigravao napad Di Marija - Kavani - Mbape

- Piše: Ž. VUJIČIĆ zeljko.vujicic@alo.rs

Parižani danas stižu u Beograd na „biti ili ne biti“meč (utorak, 21) za ostanak u Ligi šampiona. Stiže i njihova najveća zvezda Nejmar, ali se još ne zna u kojoj ulozi - rezerviste, igrača ili čak možda navijača!

Brazilac, naime, juče nije trenirao s ekipom Pari Sen Žermena, iako je bilo najavljeno, pa su francuski mediji na osnovu toga odmah zaključili da je njegov nastup protiv Crvene zvezde i dalje pod upitnikom. Da je to zaista tako potvrđuje i činjenica da je trener Tomas Tuhel na poslednjem treningu pred dolazak u Srbiju uigravao napadačku trojku bez Nejmara, koju su činili Anhel di Marija, Edinson Kavani i Kilijan Mbape.

Nejmar, podsećanja radi, vuče povredu prepona od gostovanja Bordou, na kojem je „svecima“konačno prekinut trijumfaln­i niz u prvenstvu. Zbog toga je propustio sledeći meč u Strazburu, gde je prvak Francuske takođe stigao samo do boda. Konačno, juče se očekivao njegov povratak u takmičarsk­i pogon, ali je radio sam i to u zatvorenom prostoru.

Francuski mediji ne dovode u pitanje dolazak Brazilca u Beograd, jer smatraju da je nezamisliv­o da ostane u Parizu, međutim, neizvesnos­t oko njegovog izlaska na teren „Marakane“potrajaće i u narednim satima. Svakako do večeras, odnosno do treninga na mestu sutrašnje velike bitke koja PSŽ-U može da donese evropsko proleće u Ligi šampiona, a Zvezdi u Ligi Evrope.

! Nejmar je postigao tri gola u pobedi PSZ-aproriv Zvezde u Parizu (6:1)

 ??  ?? Odvojen od ekipe: Nejmar da Silva
Odvojen od ekipe: Nejmar da Silva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia