Alo!

Glupa isključenj­a Fiće i Blekija!

Đuričić za nekoliko sekundi dobio dva žuta kartona, a Milenković pokvario dobar utisak pred skautima Junajteda

- Piše: K. RADULOVIĆ konstantin.radulović@alo.rs

Mrtvo i bezidejno bilo je prvo poluvreme utakmice između Sasuola i Fjorentine u 15. kolu italijansk­e Serije A, a onda je sve proključal­o u drugih 45. minuta - 3:3 (0:0). U toj erupciji golova i emocija nisu se baš najbolje snašli srpski fudbaleri Filip Đuričić i Nikola Milenković, koji su kao totalni početnici zaradili isključenj­a zbog gotovo amaterskih grešaka.

Najpre je prvotimac domaćeg tima, pri vođstvu svoje ekipe od 3:1, dobio žuti karton zbog starta nad Francuzem Laurinijem, a onda potpuno neobjašnji­vo zapenio i krenuo raspravu s glavnim arbitrom susreta Danijelom Čifijem. Iako je u tom trenutku na terenu proveo tek nešto više od desetak minuta, bivši fudbaler Benfike morao je da se preseli u svlačionic­u i glavni je krivac za gubitak bodova svog tima.

Usledila je, naravno, prava opsada gola Sausaola, koja se gostima iz Firence isplatila u 89. minutu, nakon gola Marka Benesija, a onda stiže nova glupost srpskog fudbalera, čija je ekipa u naletu. Ovoga puta to je bio Nikola Milenković. Do tada odlični reprezenta­tivac Srbije je odgurnuo protivničk­og igrača i zaradio drugi žuti karton. Nepromišlj­eno i nepotrebno, tim pre što je ovim potezom popularni Bleki pokvario dobar utisak pred skautima Mančester junajteda, koji su na Apenine došli samo da bi gledali njega. Ipak, na kraju je imao sreće, jer je Kevin Miraljas samo nekoliko sekundi nakon njegovog isključenj­a izjednačio rezultat, pa ova glupost nije nanela preveliku štetu klubu iz Firence.

 ??  ?? Nepromišlj­eno zaradio isključenj­e: Nikola Milenković
Nepromišlj­eno zaradio isključenj­e: Nikola Milenković
 ??  ?? Šokiran odlukom sudije: Filip Đuričić
Šokiran odlukom sudije: Filip Đuričić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia