Alo!

Nataša Vučković osniva novu stranku?!

- J. Marković

Predsednik DS-A Zoran Lutovac svakim danom sve više gubi podršku partijskih kolega, a kao šlag na tortu je došlo to što je na čelo Gradskog odbora izabran Danilo Bašić, koji važi za čoveka od poverenja Balše Božovića.

No tu nije kraj trvenjima u DS-U jer je sve više nezadovolj­nih, a unutar stranke su sve glasnija govorkanja da Nataša Vučković razmišlja o formiranju sopstvene partije, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih opoziciji.

- Javna je tajna da Ds-om upravljaju Dragan Đilas i njegov kum Mlađan Đorđević, a da Lutovac samo izvršava njihove naloge. Dodatni problem je to što se aktuelni lider DS-A ne usuđuje da kritikuje ništa što ima veze sa Savezom za Srbiju. Tako je bilo i kada je Sergej Trifunović, glumac i simpatizer SZS-A, veličao ubice Zorana Đinđića, nekadašnje­g premijera i bivšeg lidera DS-A. Ćutati kada neko veliča Đinđićeve ubice je strašno - objašnjava naš izvor i dodaje da su u stranci sve glasnija govorkanja da bi Nataša Vučković mogla da osnuje novu partiju.

Naš izvor dodaje da je poziciju Zorana Lutovca dodatno oslabio i dolazak Danila Bašića na čelo beogradsko­g odbora.

- Bašić je bivši predsednik opštine Palilula i čovek od poverenja Balše Božovića. Ako se uzme u obzir da je Beograd uvek bio najveće uporište demokrata, onda je jasno da je Božović uspeo svog čoveka da postavi na jednu od ključnih stranačkih pozicija - zaključuje naš izvor.

 ??  ?? Lutovac postao Đilasov potrčko
Lutovac postao Đilasov potrčko
 ??  ?? Nataša Vučković
Nataša Vučković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia