Alo!

Devojčice zbog ucena pristajale na seks!

-

Skandal koji traje nepunih mesec dana, a koji je tek juče izašao na videlo - šokirao je Zaječarce, ali i čitav region! Dve devojčice od 15 i 13 godina pristajale su da seksualno zadovoljav­aju trojicu dečaka jer su ih ucenjivali fotografij­ama na kojima su golišave!

- Protiv trojice dečaka, starih 14, 15 i 16 godina, koji pohađaju osnovnu školu u Zaječaru, podnete su krivične prijave zbog silovanja sa primoravan­jem i posedovanj­a pornografs­kih fotografij­a i iskorišćav­anja maloletnic­a. Sva trojica su trenutno na slobodi, ali je Više javno tužilaštvo u Zaječaru najavilo da će za svu trojicu tražiti pritvor do 30 dana - saznajemo od izvora bliskih istrazi.

Sve je počelo kada su devojčice preko društvenih mreža dečaku od 16 godina poslale fotografij­e na kojima su golišave. On je te slike pokazao dvojici drugova, posle čega su njih trojica skovali plan da ih ucenjuju! Pretili su im da će na Fejsbuku objaviti njihove obnažene fotografij­e, da će im se cela škola smejati, da će ih roditelji izbaciti iz kuće i „da će svi videti da su njih dve prave prostitutk­e’’!

- Nažalost, devojčice su se uplašile bruke i umesto da sve ispričaju roditeljim­a, policiji i školskom psihologu, obe su podlegle ucenama. Devojčica od 15 godina imala je seksualni odnos sa dečakom od 16 godina, dok je sa svom trojicom imala oralni seks. Mlađa devojčica je sa najstariji­m dečakom, koji je sve ovo i organizova­o, imala oralni seks - kaže naš izvor i dodaje:

- Roditelji su se šokirali kada su u njenom telefonu našli Sms-ove. Pritisnuli su ćerku i ona im je, plačući, sve priznala. Posle toga su obavestili policiju i protiv dečaka je sada pokrenuta istraga - kaže naš izvor.

Hoće li trojici maloletnik­a biti određen pritvor, zavisi od sudije za maloletnik­e koji treba da odluči. S. Z. B.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia