Alo!

Sačuvaj me b INSTANT PEVA

- Piše: OLIVERA KONATAR olivera.konatar@alo.rs

Folk pevačica Mira Škorić nikad se nije libila da kaže svoje mišljenje, a u razgovoru za „Alo!“otkriva koliko joj danas smeta stanje na muzičkoj sceni. Mira, naime, kaže da su mnoge novokompon­ovane pevačice sramota.

Zbog toga Škorićeva odbija da prihvati da se u ovo ludo vreme svako ko se pojavi na sceni naziva njenim kolegom.

- Vrlo mlada sam ušla u ovaj svet. Krenula sam da pevam sa 16-17 godina i nije mi žao.

Drago mi je što sam se rano osamostali­la i sazrela sam pre vremena. Uvek kada se umorim i želim da se odmorim od posla, ja to i uradim. Odsutna sam, a opet me ima u poslu. Ozbiljni pevači mogu to sebi da priušte, a ovi instant pevači to ne mogu i nikada neće moći.

Sramota je danas što se za svakog ko se pojavi

kaže da je naš kolega, kad je poznato koliko je teško opstati i trajati - kaže Škorićeva i ističe da je duboko razočarana stanjem na estradnoj sceni.

- Danas svako peva! Bože me sačuvaj svega ovoga što nam se dešava u poslednje vreme. Verujte da ne znam ni ko su ti ljudi, ni ko njih u ovom haosu i džungli naziva pevačima ili ne daj bože kolegama. Pravi pevači kao što su Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, te Ana to Bekuta st ne moraju to nikada že O više ze ništa i š da ja snime, da je niti m da se pe pojavljuju nu bilo Sv gde, opet će „U biti veličine i lje pravi primer tu šta zanimanje št pevača či predstavlj­a. da Zasluženo i t su tu gde u jesu. Ostavi „A vo M pe st tr ni im da m ko va ka na

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia