Alo!

SAZNAJEMO SKANDAL POTRESA VIL Bakijeva žen Ostavljam te je*i Dinu!

SRBOLJUB: MARIJA, SKUPLJALA SI MRTVAČKI PEPEO! Stric Aleksandre Subotić napao je majku Miljane Kulić, a ni ona njemu nije ostala dužna Kako za „Alo!“otkriva izvor blizak denseru, njegova supruga Bojana rešila je da ga šutne kada je videla koliko je bliz

- Piše: KATARINA LAZAREVIĆ katarina.lazarevic@alo.rs

Marija Kulić i Srboljub Subotić došli su u verbalni sukob usred emisije uživo. Naime, Miljanina majka se uključila telefonski­m putem i počela da vređa Aleksandri­nog strica. Kada je čuo šta je sve izgovorila, rešio je da otkrije njene mračne tajne.

- More, marš! Idi, skupljaj lim za život. Spe*mušo, kravo jedna, džukelo jedna, ti ćeš da pričaš. Ja treba da pričam o vradžbinam­a kada ste skupljali mrtvački pepeo jednom pevaču, sram te bilo. Tukla si dete, sram te bilo, prestani da pričaš. Marš, bre, tamo, seljanko. Ti si bila sa Mladenom,

a imaš decu i muža. Bilo ti je lepo na moru sa njim dok si varala Sinišu, ajde, kravo, beži tamo - vikao je on, a onda je Marija dobila reč.

- Moram da kažem ovom Smrdoljubu, koji je poslao Aleksandru da zarađuje pare za sve vas, sram vas bilo! Karađorđe je penicilin za sve vas, ali na Miljanu nije mogao. Puca. Ćuti, bre, sram te bilo, Aleksandri si isključiva­o struju dok je Magdalena bila mala. Nemoj da me vređaš, što te boli istina. Tvoja igra je da braniš Aleksandru, a iz usta si joj uzimao parče hleba. Vodi svoje brige, a imaš ih dosta. Ti si jedna pačavra klasična, koja hoće preko svih da uspe, da vas televizija izdržava - rekla je Marija, dok je Srboljub doživeo pravi nervi slom zbog njenih reči.

Na kraju svađe, telefonsku slušalicu preuzeo je Marijin muž Siniša Kulić, pa je opleo po Srboljubu.

- Pi*ko narkomansk­a, bratanicu guraš da ti zarađuje pare. Na ulici bi bio da nema nje, je*aće te Čabarkapa. Popuši ku*ac. Pričaš kao navijena džukela - rekao je Siniša, dok mu je Subotić poručio da bi trebalo da se leči. K. L.

Baki B3 i Dina Galorini, učesnici rijaliti programa „Parovi“, načisto su odlepili jedno za drugim, ali se trude da to sakriju od ostalih ukućana. Ipak, uprkos tome što vode računa, mnogi su primetili da među njima sevaju varnice, i to sve više.

Gledaoci ovog popularnog rijalitija nekoliko puta su se uključival­i u program uživo i komentaris­ali da se Baki zaljubio u Dinu, te da je vreme da svima prizna. Međutim, kako je denser u braku, a nedavno je dobio sina sa suprugom Bojanom, on pokušava da se opravda da između Dine i njega nema emocija, te da su samo prijatelji.

Kako tvrdi izvor iz produkcije popularnog rijalitija upućen u celu priču, Baki i Dina kriju da su u šemi, a često se viđaju u ostavi vile, gde nema kamera. Ova informacij­a došla je i do Bakijeve žene Bojane, koja se poverila bliskoj prijatelji­ci da više ne želi da čuje za muža.

- Bojana je šokirana Bakijevim ponašanjem. Ona je znala za njegovu burnu prošlost i to što obožava žene, ali se nadala da će vremenom sve da se promeni. On joj je obećao pre ulaska u rijaliti da se neće muvati sa drugim devojkama, pa ni po cenu da mu to ne donese dodatne poene kod publike - kaže izvor „Alo!“i dodaje:

- Ona sada razmišlja da ga ostavi, a najverovat­nije će se to desiti u programu uživo. Produkcija će je uključiti telefonski­m putem, kada će mu saopštiti da može slobodno da se opusti i prepusti strastima sa Dinom, jer ona više ne želi da bude sa njim kaže naš izvor.

 ??  ?? Aleksandra Subotić Marija
Kulić
Aleksandra Subotić Marija Kulić
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia