Alo!

PRVAK SRBIJE VEČERAS (21) PRIŽELJKUJ­E NOVO ČUDO U LŠ Neka i PSŽ vidi zvezde!

- Vladimir.zogovic@alo.rs

PIŠE: V. ZOGOVIĆ

Sa Crvenom zvezdom je sve moguće ove sezone. Ako je pao Liverpul u grotlu „Marakane“, zašto ne bi i Pari Sen Žermen večeras (19, TV Arena)?

Možda Nejmar, Mbape i Kavani vide zvezde na oproštaju srpskog predstavni­ka u Ligi šampiona. Ko zna...

Uostalom, ni Napoli, ni Liverpul još nisu uspeli da osvoje Zvezdinu tvrđavu, a stizali su pred nju potcenjiva­čki, mašući stotinama miliona evra. Naš tim je i dalje u igri, samo ih trijumf nad „svecima“vodi u nastavak Lige Evrope, uz još jedan uslov - da Liverpul izgubi od Napolija na „Enfildu“. Parižani su već obezbedili to takmičenje, ali protiv Zvezde napadaju opstanak u Ligi šampiona.

Vladan Milojević, trener crveno-belih, važi za poslovično uzdržanog čoveka, ali njegovo dobro raspoložen­je na poslednjem obraćanju medijima moglo bi dodatno da pokrene apsolutnog autsajdera u grupi C.

- Ako želiš pobediti, ne smeš izgubiti - citirao je Zvezdin trener rečenicu iz popularnog stripa „Alan Ford“.

- Bez obzira na to da li igramo Ligu šampiona ili neku drugu utakmicu, mi idemo na pobedu. Drugim kalkulacij­ama se ne bavimo. Ako smo mogli da biramo jednu ovakvu utakmicu za kraj 2018. pred našim navijačima, sigurno bi se svi složili da to bude protiv Pari

Sen Žermena. To je ekipa sastavljen­a za finale Lige šampiona. Ponavljam, ne plašimo se nikoga, pa ni Pari Sen

Žermena. Imamo veliko poštovanje prema njima, ali nadam se da neće biti tako veliko kao u prvoj utakmici. Za ovakve mečeve se živi, novac ne može da kupi ovakve emocije. Borićemo se do poslednjeg atoma snage da još jednom obradujemo naše navijače. Neka nam je bog u pomoći, pa ćemo videti šta će biti. - izjavio je Milojević.

Na pitanje kako zaustaviti Nejmara, Zvezdin strateg je odgovorio:

- Nejmar jeste svetska klasa, ali PSŽ ima mnogo dobrih igrača i bilo bi samoubistv­o fokusirati se samo na jednog!

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia