Alo!

Vučić kreće u k OD 20.000 KILO

- Piše: D. RAMADANI damira.ramadani@alo.rs

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas počinje kampanju „Budućnost Srbije” koja će trajati mesec dana i tokom koje će, kako “Alo!” saznaje, preći više od 20.000 kilometara. On će obići danas i u petak, 7. i 8. februara, Pčinjski okrug, a u okviru posete jugu Srbije obići će i Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri.

Premijerka Ana Branbić poručila je za „Alo!” da je ova kampanja, koju je inicirao Vučić, još jedna prilika da se razgovara o rezultatim­a.

- Da izađemo pred građane i kažemo šta smo uradili. Da izađemo pred njih i s planom šta ćemo uraditi u narednom periodu, ali i da im predstavim­o svoju viziju ove zemlje za pet i deset godina. Važno je da razgovaram­o o toj viziji. Važno je da vrednujemo trud, rad i znanje, a ne sve osim toga rekla je ona i dodala da je ova kampanja prilika za tako nešto.

- Daću sve od sebe da budem s predsednik­om tokom cele kampanje jer smo mi jedan tim i delimo viziju Srbije koja se takmiči s najboljima, koja je dobro mesto za žijoj vot, u kojoj svako ima pravo na svoje mišljenje, u kojoj se više ne razmišlja samo o tome da li imate radno mesto, već o kvalitetu tog radnog mesta - istakla je premijerka.

Kampanja „Budućnost Srbije”, koju je najavio predsednik Vučić, nije nikakva ni ili predizborn­a kampanja, već promocija kvalitetno­g rada vlasti, kazao je juče Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave. On je za TV „Prva“istakao da je ova kampanja veoma značajna, jer predstavlj­a refleksiju svega što su uradili Vlada i predsednik države i dodao da će u događajima učestovati i ministri pa će, na primer, on i ministar rada s Vučićem učestovati na događaju u Aleksincu.

- Ovde se govori o predsednik­u Republike i ministrima u Vladi. Nije toliko relevantno kojoj političkoj opciji pripadaju - rekao je Ružić.

Ministarka građevinar­stva, saobraćaja i infrastruk­ture Zorana Mihajlović je ocenila da je asfaltiran­je najteže deonice auto-puta kroz Grde-

ličku klisuru i nove fabrike najbolje govore o radu Vlade Srbije i rezultatim­a koje je ostvarila Srpska napredna stranka.

- Politika SNS-A je politika odgovornos­ti, rezultata, stalnog dijaloga uz polaganje računa građanima Srbije. Ponosni smo na to što iza sebe imamo rezultate koje građanima možemo da pokažemo. Kampanja predsednik­a Aleksandra Vučića „Budućnost Srbije” prilika je da građani vide i nov, moderan auto-put koji je izgrađen na najtežim deonicama kroz Grdeličku klisuru i nove fabrike koje su otvorene uz Koridor 10 - navodi ona i dodaje da je važno da se, umesto uvreda i pretnji nasiljem, ponovo podstakne dijalog o pitanjima koja pritiskaju građane i da sami građani imaju priliku da kažu šta je još potrebno da se uradi kako bi živeli bolje.

 ??  ??
 ??  ?? Premijerka Brnabić za „Alo!”: Predstavić­emo svoju viziju
Srbije za pet i deset godina
Premijerka Brnabić za „Alo!”: Predstavić­emo svoju viziju Srbije za pet i deset godina

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia