Alo!

MARADONA otvara fitnes

FAJTER IZGUBIO NOGU, A POSLE OPTUŽNICE, KUJE PLANOVE

- Piše: EKIPA HRONIKE redakcija@alo.rs

Više javno tužilaštvo u Pančevu tereti G. K. iz Pančeva da je iz niskih pobuda hteo da likvidira Vladimira Jovanovića

Slučaj uskoro dobija svoj epilog! Protiv muškarca G. K. (40) iz Pančeva podignuta je optužnica zbog sumnje da je umešan u pokušaj ubistva pančevačko­g MMA borca Vladimira Jovanovića (30), zvanog Maradona! Kako saznajemo, on se tereti da je pucao na Jovanovića ispred vrtića u Pančevu!

Stravičan prizor šokirao je Pančevce 30. aprila 2018, kada je nepoznati muškarac nonšalantn­o, u rano jutro, prišao Jovanoviću ispred vrtića „Kefalica“, u ulici Svetozara Miletića u Pančevu, i ispalio u njega više hitaca. Srećom, Maradona je preživeo.

Kako smo tada saznali, pucnjava se dogodila nekoliko trenutaka nakon što je Maradona svoju ćerku uveo u vrtić, a dok su drugi roditelji dovodili svoju decu. Njemu je posle napada hitno amputirana noga. Nakon pucnjave, uhapšen je Crnogorac Vuko M. (38), a 17. jula je priveden i optuženi G. K., koji se tereti da je povezan sa pokušajem likvidacij­e.

- Više javno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv G. K. iz Pančeva zbog sumnje da pokušao da ubije Maradonu. Tužilaštvo ga tereti da je hteo da ga likvidira iz niskih pobuda. Optužnica je podignuta 11. januara i trenutno je u postupku ispitivanj­a, dok je G. K. u pritvoru od hapšenja. U pritvoru je i prvi uhapšeni Vuko M., ali za sada nije poznato da li je optužen i za koje krivično delo - navodi izvor blizak istrazi.

Optuženi G. K. je imao neprijavlj­eno boravište u Pančevu i nije poznato da li je odranije poznavao Maradonu.

Vladimir Jovanović se oporavio posle pucnjave, a njegov poznanik kaže da pravi nove planove za život. - Dobro se oseća, ali je dosta krhkog zdravlja, zbog čega je malo-malo u bolnici. Dobio je veštačku nogu i dobro se kreće s njom, čak vozi i automobil, i to bez bilo kakvih problema. Povrede su mu dosta oštetile bubrege i često mu se jave neke komplikaci­je, pa mora u bolnicu. Generalno, dobro se oseća, a čak ima i nove planove. Planira da otvori salu za proslave, fitnes-centar i balon za fudbal u rodnom Starčevu. To je hteo da uradi još odavno. Kupio je plac, ali je pucnjava na njega sve zaustavila. Sada želi da nastavi s tim, a čak hoće i rekreativn­o da se vrati sportu - kaže za „Alo!“njegov poznanik, koji je želeo da ostane anoniman.

Razlog zbog kojeg je pucano na Vladimira Jovanovića još nije poznat.

poznanik

 ??  ?? Kamera zabeležila
napad Optimista: Vladimir Jovanović
Kamera zabeležila napad Optimista: Vladimir Jovanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia