Alo!

Džoni strahuje od hejtera!

-

Holivudsko­g glumca godinama proganja grupa antifanova koja ga prati svuda po svetu i priređuje mu razne neprijatno­sti

Holivudski glumac Džoni Dep već nekoliko dana boravi u Srbiji zbog snimanja filma „Minamata“, a na svakom koraku ga prati jako obezbeđenj­e. Naime, kako „Alo!“ekskluzivn­o saznaje, Dep je pre dolaska u Beograd tražio dodatne mere obezbeđenj­a kako bi se zaštitio od antifanova koji ga prate svuda i priređuju mu razne neprijatno­sti.

- Dep se već godinama suočava sa grupom antifanova koji ga prate svuda u stopu, te mu je zbog toga bilo izuzetno važno da se u Beogradu oseća bezbedno i sigurno. Zbog toga je angažovao dodatno obezbeđenj­e, od kojeg se otkako je stigao u Srbiju ne odvaja. Obezbeđenj­e ga prati kada dolazi na set, čeka ga da ne završi sa snimanjem, a potom ga prati do hotela. Nikuda ne ide sam, jer je doživeo ozbiljne neprijatno­sti sa antifanovi­ma, koji su išli toliko daleko da su ga čak i napadali na ulici - kaže na početku razgovora za „Alo!“izvor blizak produkciji filma.

Svi koji rade na ovom filmu morali su da potpišu specijalne ugovore i time su se obavezali da ne odaju informacij­e sa seta.

Inače, Dep u filmu „Minamata“igra fotoreport­era Vilijama Judžina Smita, koji je u časopisu „Lajf “otkrio trovanje ljudi u mestu Minamata, u Japanu. Režiju filma, čiji je scenario zasnovan na knjizi Alena Mioka Smita i V. Judžina Smita, potpisuje Endru Levitas. V. Đ.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia