Alo!

ANASTASIJA SE UDALA U ZATVORU!

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Anastasija Buđić, članica ženskog sastava „Models“, izgovorila je sudbonosno

„da“svom dugogodišn­jem partneru Ivanu Radoviću Koki, u Kazneno-popravnom zavodu „Sremska Mitrovica“, gde se Koki nalazi na odsluženju zatvorske kazne.

Kako nam je rekla gospođa Radović, venčanje je bilo intimno, ali prelepo.

- Bila sam vrlo uzbuđena i nisam mogla da dočekam taj dan, pa smo, moja majka, sestra i kuma otišle u Sremsku Mitrovicu dan ranije. Uzele smo sobu u hotelu i napravile devojačko veče, a onda smo se uputile u zatvor, gde smo se Ivan i ja venčali tačno u podne ispričala nam je Anastasija odmah po stupanju u bračnu zajednicu.

Kaže da je sklapanju braka prisustvov­ao matičar opštine Sremska Mitrovica, ali i komandir zatvora u kojem se njen dragi nalazi.

- Moj Ivan dobio je trogodišnj­u kaznu zatvora, zbog organizova­nog kriminala, a odnosi se na šverc kokaina. Svakom se desi da pogreši, ali nikad nije kasno da se izađe na pravi put. Nadam se da će on krajem godine, zbog dobrog vladanja, dobiti šansu za uslovni otpust. Inače, on je mlađi od mene, ali je fakultetsk­i obrazovan. Svesni smo da smo dobili loše karte, ali smo odigrali najbolje što smo mogli - kaže modelsica za „Alo!“.

Anastasija još dodaje da ih je ova razdvojeno­st spojila, te da su jači nego ikada. - Ova situacija koja se nama desila, mogla je da nas udalji ili razdvoji. Međutim, ona nas je samo ojačala. Nikad nismo bili složniji, a ljubav raste iz dana u dan kaže bivša Buđićeva.

Mlada i mladoženja su nakon sklapanja građanskog venčanja proveli još oko pola sata zajedno, a onda je ona morala da napusti zatvorsku jedinicu. To joj, međutim, nije teško palo, jer se viđaju često.

- Ivan i ja se stalno viđamo jer ga ja redovno obilazim, a jednom u dva meseca imam pravo na bračnu posetu. Nakon što izađe iz zatvora, nas dvoje ćemo se venčati u crkvi i pravićemo veliko slavlje za oko 300 zvanica. On planira da se venčamo i na Maldivima - kaže kroz smeh za „Alo!“Anastasija, koja ističe da će se za svog dragog udati još 100 puta ako bude bilo potrebno.

Buđićeva nije mogla da sačeka da njen partner Ivan Radović odsluži kaznu, te su sudbonosno „da“izgovorili u KPZ „Sremska Mitrovica“

 ??  ?? „Sada sam gospođa Radović i presrećna
sam zbog toga“
„Sada sam gospođa Radović i presrećna sam zbog toga“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia