Alo!

NAJBOLJI SAM PEVAČ U ZVEZDI! ALO!

- U ANTALIJI Vladimir Zogović

Zamislite ovo - uđete u prodavnicu i kupite muzički album Ričmonda Boaćija! Nije to baš tako neverovata­n scenario, s obzirom na to da su golgeteru Crvene zvezde osim fudbala strast i muzika.

A ona je tako izražena da je Boaći u sklopu kuće, u kojoj živi s porodicom u Gani, napravio studio gde s prijatelji­ma stvara muziku. Za sada samo za svoju dušu.

- Volim muziku. Uglavnom je to afrički pop. Najbolji sam pevač u Zvezdi i svi saigrači to priznaju. Kada uđemo u neki klub, uglavnom ja pevam. Imam i studio u Gani gde često pevam s prijatelji­ma. Nije to ništa profesiona­lno, više za našu dušu, da se opustimo i uživamo. Ipak, ne verujem da ću po završetku karijere snimiti album kao što je to uradio Ronaldinjo. Od srpskih pesama znam samo jednu pesmu „Andrijana“- otkriva Ričmond Boaći.

Bez dileme, popularni Boćko je svestrana ličnost, a zasluge za sve što je postigao u životu pripisuje Bogu.

- Sve što radim ima veze s Bogom. Ako sam se vratio u Crvenu zvezdu, to znači da je njegova volja, kao i činjenica da sam šest meseci proveo u Kini. Bog sigurno zna razlog mog povratka u Srbiju. Idem u crkvu i u Beogradu, ali smatram da je važno ono što nosite u srcu, išli u svetilište ili ne. Molim se Bogu svako veče. Zbog toga ovde na pripremama nemam cimera, da mu ne bih smetao - dodaje centarfor iz Gane.

Bivši golgeter Juventusa, Đenove i Atalante nedavno je proslavio 26. rođendan.

- Dobio sam tortu na poklon. Došli su u moju sobu Savić, Stojković i Gobeljić da mi je donesu. Milijaš, takođe. Njih četvorica me stalno me nešto ometaju i zezaju. Često prave probleme ovde u hotelu (smeh). Inače, u slobodno vreme čitam knjige i gledam filmove na „Netfliksu”. Sviđaju mi se svi u kojima glumi Denzel Vošington - zaključio je Ričmond Boaći.

„U kući u Gani sam napravio i studio, ali ne verujem da ću snimiti album kao Ronaldinjo”, kaže napadač iz Gane

 ??  ?? Četvrtak, 7. februar 2019. Ko čeka, dočeka: Ivanić je novi igrač Zvezde S društvom u Gani peva za svoju
dušu
Četvrtak, 7. februar 2019. Ko čeka, dočeka: Ivanić je novi igrač Zvezde S društvom u Gani peva za svoju dušu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia