Alo!

Mijatović: Hvala svima

-

Voditeljki­n partner i kolega Mladen Mijatović kratko je prokomenta­risao Deinu nesreću ne želeći da ulazi u detalje.

- Hvala lekarskom timu, medicinsko­m osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesiona­lno obavljenom poslu. Još jednom su pokazali da Srbija ima vrhunske stručnjake na koje svi treba da budemo ponosni - izjavio je Mladen. hitno operisana. Ona nije životno ugrožena, ali je smeštena u šok-sobu, gde se prati njeno stanje, jer postoji rizik u vezi s tim da li će organizam prihvatiti ruku. Posle nekoliko sati veoma teške operacije, oglasio se i doktor Marko Bumbaširev­ić.

- Upravo sam izašao iz operacione sale i operacija je uspešno završena. Sada mogu da kažem da

smo moj tim i ja spasli ruku. Takođe, cirkulacij­a je normalizov­ana. Bilo je mnogo ušivanja, ali sve se dobro završilo - kazao je lekar.

Jedan od lekara koji je bio u timu ispričao je da su naredna 72 sata ključna za Deu.

- Proradile su arterije i vene. Presudna su sledećih 72 sata. Uglavnom, Dea je van životne opasnosti, sada je samo pitanje u kolikoj meri će funkcije njene ruke ostati sačuvane. Ipak, ponavljam, prošlo je daleko bolje nego što smo očekivali - ispričao je lekar.

- Iako je bila teško povređena, Dea je sve vreme bila svesna i veoma hrabra. Čak je razgovaral­a sa lekarima, a onda je sela pored vozila i čekala ih. Polomljena joj je i butna kost, ali srećom nema unutrašnje krvarenje i nije u životnoj opasnosti. Lekari su je operisali od 11 pre podne do 2 po podne. Koliko je zahvat bio komplikova­n, govori to što su voditeljki potpuno bili iskidani ligamenti, tkivo i arterije, a povređeni su joj i glava i potkolenic­a. Vozač s kojim se voditeljka sudarila takođe je prebačen na VMA na dijagnosti­ku - ispričao je izvor.

U zgradi VMA viđeni su Dein verenik, novinar Mladen Mijatović, članovi porodice i prijatelji.

- Mladen Mijatović, Mašan Lekić i još neki prijatelji sedeli su u restoranu VMA i čekali ishod operacije. Na VMA je neprekidno bila i Deina majka Nena - saznale su naše ekipe na licu mesta.

Dea se svega nekoliko minuta pre nesreće čula sa kolegom Predragom Sarapom i rekla mu da će kasniti u jutarnji program zbog sudara.

- Trebalo je da vodimo program. Video sam je na licu mesta. Ići ću na VMA, ali ona je sada u operaciono­j sali. Nemam snage da bilo šta više kažem, razumite me - rekao je kratko Sarapa.

Kako saznajemo, voditeljka je razgovaral­a sa Sarapom maltene u trenutku nesreće i neposredno posle udarca autobusa vrisnula!

 ??  ??
 ??  ?? Zvala ga uoči nesreće:
Predrag Sarapa
Zvala ga uoči nesreće: Predrag Sarapa

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia