Alo!

Majka ne može da me rastavi od Ane!

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Biljana Dragojević istakla je za „Alo!“da neće primiti

Anu Korać u svoju kuću, ali joj je sin sad poručio da ona ne može da utiče na njegovu vezu s Ivanjičank­om.

Naime, na pitanje gledalaca „Zadruge“, koje je zanimalo da li će Biljana Dragojević imati uticaj na njegovu vezu sa Koraćevom, David je odgovorio da njegova majka ne može da se meša u to s kim je on u romantično­j vezi i da nikako ne može da ga razdvoji od Ane.

- Ne može ona ništa da uradi tu. Njeno je da podrži ili da ćuti, ako ne podrži. Nije mi se mešala kad sam bio s Aleksandro­m, niti će se mešati u moju vezu s Anom. Ako je meni lepo s Anom, to niko neće remetiti. Ako ne podrži, to neće uticati na mene - rekao je David i dodao da ako zaista Biljana ne bude podržala njihovu vezu kad izađu iz rijalitija, to neće imati nikakvog uticaja na njega.

- Ako ona nas ne podrži, to će biti njena stvar. Ja se na to neću obazirati. Volim Anu i biću s njom - rekao je David, dok se Koraćeva zadovoljno smeškala.

Podsetimo, Biljana Dragojević je u ekskluzivn­om intervjuu za „Alo!“pre dva dana istakla da ona i dalje Aleksandru Subotić smatra svojom snajkom i da neće primiti Anu u svoju kuću.

- U moju kuću neće ući nikakva Ana, niti ću se ja s njom upoznavati, niti ću je prihvatiti kao Davidovu izabranicu - kategoričn­a je bila Biljana, koja ima dva razloga za ovakav stav.

- Krivim ga zato što nije završio jednu priču, pa ušao u drugu, već je to učinio na vrlo ružan i perfidan način. A drugo, čula sam, a i znam pouzdano, da se ta devojka bavi prostituci­jom, a takvu je ne želim u svom domu - rekla nam je Davidova majka, koja je takođe istakla da smatra da je njen sin žrtva nameštene igre.

- Njega su otrovali Mića, Miki i ostali. Strašno se igraju njegovom psihom. Teško mi je da to gledam, ali mi s vremena na vreme šalju klipove. Neminovno na kraju saznam šta je rekao ili uradio. Ja sam njega vaspitala da bude drugačiji, školovala ga sam ga. On nije ovakav kakvim ga prikazuju. Volela bih da ga vidim i uživo mu kažem šta imam, a ne preko telefona. Rekla bih mu da Ana igra igru s njim i da mu je sve namešteno i da ga Aleksandra čeka i da ga voli. Da se dozove pameti - rekla je za „Alo!“Davidova majka Biljana.

„Njeno je da podrži ili da ćuti, ako ne podrži. Nije mi se mešala ni kad sam bio s Aleksandro­m“, kaže David

 ??  ?? Dragojević je poručio porodici da ga neće rastaviti
od Koraćeve
Aleksandra sa Davidovom majkom Biljanom
Dragojević je poručio porodici da ga neće rastaviti od Koraćeve Aleksandra sa Davidovom majkom Biljanom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia