Alo!

Dea je borac, Mladen je sve vreme uz nju

-

Dea Đurđević, voditeljka TV „Pink”, koja je teško povređena u saobraćajn­oj nesreći u Beogradu kada je autobus naleteo na nju i otkinuo joj ruku, uspešno se oporavlja na odeljenju intenzivne nege na VMA. Dea je dobro podnela tešku operaciju, tokom koje je tim vrhunskih lekara KCS i VMA uspeo da joj prišije ruku, koja je bila otkinuta između ramena i lakta.

- Dea se dobro oseća i postoperat­ivni tok zasad teče bez problema. Naravno, najgore još nije prošlo, predstoji dug proces oporavka. Operacija je bila veoma komplikova­na i uvek postoje rizici, ali ona sve to hrabro podnosi - kaže dobro obavešten izvor za „Alo!”.

Dok su se lekari u četvrtak satima borili da spasu Deinu ruku, njeni najmiliji su u bolnici zabrinuto čekali prve vesti. Deina majka Nena bila je nema od brige, kao i verenik Mladen Mijatović.

- Svi su strepeli jer nisu znali šta se događa u operaciono­j sali, ali su se i pored svega odlično držali. Deina majka je mirno čekala da sazna vesti o svojoj jedinici. Znali su da je najbolji tim lekara uz Deu i to im je davalo snagu - kaže naš izvor.

Dein verenik Mladen potvrdio je za naš list da se Dea trenutno dobro oseća.

- Posete su zabranjene, pa nisam mogao da je vidim. Lekari su zadovoljni kako zasad teče oporavak. Kažu da je Dea veliki borac, da je pozitivna... Znam da joj je želja da se što pre oporavi - rekao je Mijatović.

Doktor Bumbaširev­ić, koji je predvodio tim lekara koji je operisao Deu, kaže da je u početku sve delovalo kao nemoguća misija, ali da je na kraju sve prošlo kako treba. Ipak, kritičan period

još nije prošao.

- Pratićemo sve, zasad sve ide dobro. Ne volim baš da dajem prognoze, ali mislim da to ide u dobrom pravcu, najvažnije zasad je da se ona oseća dobro. Živci su joj bili prekinuti, nju čeka još operacija - rekao je dr Bumbaširev­ić.

Podsetimo, Dea je povređena u nesreći koja se u dogodila u četvrtak oko 6 ujutru nedaleko od KBC „Dragiša Mišović“. Dea je na putu do posla imala saobraćajn­u nezgodu, a kada je izašla na trotoar da bi se dogovorila sa drugim vozačem, na nju je naleteo autobus koji je izgubio kontrolu zbog poledice na putu. Nakon tog udesa usledio je još jedan, kada je na sva ta vozila naleteo autobus koji saobraća na liniji 59. E.S. - I. N.

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia