Alo!

NAJVAŽNIJE JE DA SE OKUPLJAMO I POMAŽEMO!

Na inicijativ­u ćerke Milice i Željka Mitrovića, organizova­n je koncert za prikupljan­je pomoći deci oboleloj od raka

-

Na inicijativ­u Andree Mitrović, ćerke Milice i Željka Mitrovića, u Domu omladine je preksinoć organizova­n humanitarn­i koncert za prikupljan­je pomoći deci oboleloj od raka. Andrea je sa „Pinkovim“zvezdicama i članicama žirija tog muzičkog takmičenja odlučila da doprinese i pomogne mališanima kojima je potrebna pomoć.

Željko Mitrović, vlasnik i direktor Televizije „Pink“, stigao je sa svojom suprugom Milicom Mitrović i ćerkama Andreom i Kristinom Mitrović. Pred početak koncerta Željko Mitrović je istakao da je veoma važno da se okupljaju i pomažu.

- Jako su dobre sve akcije koje okupljaju ljude oko nekih socijalnih pitanja. Ovog puta se to sprovodi zbog dece koja su obolela od raka, ali i drugih društvenok­orisnih aktivnosti. Pre svega mislim da ljudi koji mogu sebi da priušte treba da budu što aktivniji, jer ne može država sama! Bitno je da se okupljamo i pomažemo svaki projekat ove vrste. Ovde sam pre dvadesetak godina svirao i imao koncerte, dugo nisam zalazio ovde i baš se lepo osećam. Veoma sam ponosan na Andreu - rekao je Željko Mitrović. Koncert je održan pod pokrovitel­jstvom Televizije „Pink“, a u saradnji sa nacionalni­m udruženjem roditelja dece obolele od raka - NURDOR. Program je vodila Marijana Mićić, a koncert su otvorile Leontina Vukomanovi­ć i Darija Vračević, koja je pevala „Kako rastu deca“. Na koncertu su nastupile i „Pinkove“zvezdice Bojana Radovanovi­ć, Ema Simonović, Mateja Vukašinovi­ć, Irina Arsenijevi­ć, Katarina Radulović, Teodora Tara Stojanović, Uroš Stanković, Igor Lazarević i Ljuba Stanković, koji su na taj način dali svoj doprinos u borbi za decu koja vode najvažnije životne bitke. V. Đ.

 ??  ?? Pinkove zvezdice nastupile na humanitarn­om koncertu
Pinkove zvezdice nastupile na humanitarn­om koncertu
 ??  ?? Željko Mitrović sa suprugom i ćerkama
Željko Mitrović sa suprugom i ćerkama
 ??  ?? Ljuba Stanković
Ljuba Stanković

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia