Alo!

Urednik „Blica“botuje za Đilasa

Veliki Đilasov prijatelj hoće da zabrani Oliverovoj supruzi da nosi njegovo prezime

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Iako se nakon Oliverovog ubistva sa detetom odselila iz Kosovske Mitrovice i došla da živi u Beograd, Milena Ivanović i dalje nema mira.

Iz dana u dan doživljava najstrašni­je napade opozicije samo zato što nije protiv svoje države i što nije uperila prst u njenu vlast, kao što su to uradili vlasti u Prištini i deo srpske opozicije. Poslednji u nizu takvih beskrupulo­znih napada došao je od Igora Velimirovi­ća, urednika sportske rubrike u dnevnom listu „Blic“, koji Mileni hoće da zabrani da nosi prezime svog pokojnog supruga.

Po Velimirovi­ćevom mišljenju, koji je pritom i najbolji drug lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, Milena nema pravo na prezime samo zato što se ne slaže sa njegovim i mišljenjem đilasovski­h hejtera.

Milena je nakon sramne uvrede napisala na Tviteru da razmišlja da objavi neke činjenice iz njegove biografije koje mu se ne bi baš svidele.

- Gospodine Velimirovi­ću, pošto vas zanima moja, razmišljam da objavim neke detalje iz Vaše „uzorne“biografije?! Da se svi zajedno zabavimo - napisala je ona.

- Dođi ti da mi zabraniš - preteći joj je odgovorio Velimirovi­ć.

Velimirovi­ć je, inače, poznat i kao veliki agitator za izlazak na Đilasove proteste, koje ne propušta, a nedavno je i lidera Srpskog patriotsko­g saveza (SPAS) Aleksandra Šapića prozvao zbog toga što ne učestvuje na protestima.

Nakon svega, ostaje pitanje kako će u nemačko-švajcarsko­j kompaniji „Ringijer Aksel Springer“, koja je vlasnik „Blica“, reagovati na neskriveni politički angažman čoveka koji je visoko pozicionir­an u tom mediju.

Milena se pre Velimirovi­ćevog napada našla na meti još jednog Đilasovog potrčka, lidera PSG-A Sergeja Trifunović­a, koji ju je žestoko izvređao, a visoki funkcioner SZS-A nazvao ju je „ženom đavolom“.

 ??  ?? Igor Velimirovi­ć
I dalje meta brutalnih napada neistomišl­jenika na društvenim mrežama: Milena Ivanović
Igor Velimirovi­ć I dalje meta brutalnih napada neistomišl­jenika na društvenim mrežama: Milena Ivanović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia