Alo!

Uspeh s klubom VAŽNIJI OD LOVE!

PRVI STRELAC PARTIZANA NIJE ŽELEO DA NAPUSTI HUMSKU „Znam da je bilo ponuda iz Saudijske Arabije, ali to me ne zanima, pošto želim da budemo bolji na proleće”, kaže golgeter

- Piše: KONSTANTIN RADULOVIĆ konstantin.radulovic@alo.rs

Dokle god bude trajao prelazni rok na Istoku, gde su klubovi sa najvećom platežnom moći, navijači Partizana će strahovati da li će Rikardo Gomeš ostati u Humskoj, bez obzira na uveravanja iz kluba, ali i od samog igrača da neće otići.

Ove zime je stameni centarfor crnobelih bio najzanimlj­iviji jednom klubu iz Saudijske Arabije, koji je želeo da plati četiri miliona, ali Rikardo nije hteo da ide. Reprezenta­tivac Zelenortsk­ih Ostrva i dalje tvrdi da ne postoji šansa da ode. Međutim, ni Marko Janković nije bio na prodaju, pa je dres Partizana zamenio za uniformu SPAL-A.

- Ne osvrćem se na to šta je bilo u prošlosti. Čuo sam da je bilo nekih ponuda, ali nisam razmišljao o tome. I na početku priprema sam rekao da mislim da je i za mene i za klub najbolje da ostanem još šest meseci. Fokusiran sam isključivo na obaveze u Partizanu i drugo me ne zanima - kaže Rikardo i nastavlja:

- Priče o milionima me nisu dekoncentr­isale, glavom sam 100 odsto u Srbiji. To sigurno neće biti problem. Imamo mogućnost da osvojimo Kup, a ne odričemo se ni titule, mada sam svestan da će to biti veoma teško.

Iako se na tabeli Superlige nalazi tek na trećem mestu, Partizan je primio samo osam golova, što je za četiri manje od prvoplasir­ane Crvene zvezde, a sedam manje od drugoplasi­ranog Radničkog. Međutim, dati golovi su bili problem u prvom delu sezonu, budući da su crno-beli postigli samo 32 pogotka na 21 odigranoj utakmici.

- Volim kad igramo sa dva napadača, jer mi to onda daje mnogo više prostora na terenu. Smatram da se Nemanja Nikolić i ja sjajno snalazimo kad smo zajedno u ekipi. Različiti smo igrači, što znači da se dopunjujem­o, i to će sigurno davati rezultate. Prošli smo još jedne pripreme zajedno, poznajemo se mnogo bolje nego što je to bio slučaj u prvom delu sezone, tako da verujem kako ćemo postizati više golova, bez obzira na to što će se ekipe protiv nas uglavnom braniti - ističe Rikardo.

 ??  ?? „Glavom sam u
Partizanu“: Rikardo Gomeš
„Glavom sam u Partizanu“: Rikardo Gomeš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia