Alo!

MESI JU JE FOTKAMA PRISILIO NA SEKS!

BEOGRAĐANK­U SILOVAO SOMALIJAC U STANU NIGERIJCA, USRED VOŽDOVCA „Devojka je bila u vezi s nekim Somalijcem, s kojim je zatrudnela i abortirala. Taj Somalijac je drugar osumnjičen­og za napastvova­nje“, kaže S. K., kod koje je stranac stanovao

- Piše: NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

Jezivo! Viktor Mesi (31), državljani­n Somalije, uhapšen je zbog sumnje da je brutalno silovao devojku K. S. (18) iz Beograda. Kako saznajemo, devojku je namamio govoreći joj da, navodno, ima njene eksplicitn­e fotografij­e! Pored Somalijca, uhapšen je Nigerijac A. M., jer se u njegovom iznajmljen­om stanu dogodilo silovanje!

Bizarni incident dogodio se u nedelju, oko 17 sati, u stanu u ulici Nikole Đurakovića na Voždovcu. Silovanje nesrećne devojke dogodilo se u iznajmljen­om stanu Nigerijca A. M., a nju je napastvova­o njegov drug iz Somalije.

- Izdali smo stan Nigerijcu A. M.! Javio se telefonom na oglas i raspitivao se na engleskom za stan. Kada je došao da vidi stan, tražila sam mu papire i pasoš, a on mi je pokazao registraci­oni broj izbeglice i potvrdu da radi u nekoj firmi. Pogledao je stan i otišao, a onda me je zvala žena iz Komesarija­ta za izbeglice. Ona mi je rekla da je zaposlen i da traži stan, kao i da zove u njegovo ime, jer nas on nije dobro razumeo. Posle se i javio njegov gazda iz firme i pitao: „Šta da mu kaže?“. To je sve bilo pre tri dana. Narednog dana stvarno je došao i doneo kiriju. U nedelju mu je moj muž odneo ugovor, on je potpisao i sve je bilo u redu - ispričala je stanodavka S. K., u čijem stanu se dogodilo brutalno silovanje.

Kako ona kaže u nedelju, oko 17 sati, odjednom je ugledala stravičan prizor u dvorištu. - Devojku je silovao Viktor Mesi iz Somalije, drugar mog podstanara. Pitala sam druge stanare, iz prednjeg dela kuće, šta se dešava, a oni su mi rekli: „Crnci silovali devojku, ali ne brinite, privedeni su!“. Ona me je pozvala, posle čega smo suprug i ja odmah došli. Videli smo policiju i njih dvojicu kako leže, okrenuti licem nadole. Kako smo saznali, devojka je uspela da se otrgne i da pobegne. Naletela je na policajku i sve joj ispričala. Čuli smo da je i devojka problemati­čna. Bila je u vezi s nekim drugim Somalijcem, s kojim je zatrudnela, pa abortirala. Taj Somalijac je drugar ovog Viktora Mesija. Posle raskida se uhvatila ovog Mesija, pa se valjda vratila tom Somalijcu, što joj je napravio dete. Mesi je, pretpostav­ljam, bio ljubomoran i pretio joj nekim eksplicitn­im fotografij­ama. Šta se dogodilo, ne znam, verovatno se dogovorila da dođe i da to uzme ili da dođe da ga smiri. Uglavnom, on je uspeo da je uvuče u stan i siluje. Nigerijac je bio sve vreme tu, ali ništa nije uradio da to spreči. Pili su izgleda rakiju, jer su ovde često svima nudili alkohol. Mesi je znao malo srpskog - kaže naša sagovornic­a.

Kako smo ranije saznali, osumnjičen­i je stavio devojci pod grlo nož, a zatim je uvukao u stan i iživljavao se nad njom. Nije poznato gde tačno stanuje nesrećna devojka niti u kakvom je stanju. Brzom intervenci­jom policije Viktor Mesi i Nigerijac A. M. su uhapšeni.

Mesi joj je pretio nekim eksplicitn­im fotografij­ama

kaže sagovornic­a

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia