Alo!

Demantujte da vas je je*ao moj muž!

Pevačica ne može da podnese priče da ju je suprug varao sa manekenkam­a, koje je u prepisci sa Vranješom nazivala „jeftinim ku*vama“

- Piše: VESNA ĐORĐEVIĆ vesna.djordjevic@alo.rs

Tošićeve ljubavnice plašljivij­e od Karleušino­g ljubavnika

Ne prođe ni dan da Ognjen Vranješ, ljubavnik Jelene Karleuše, ne plasira u domaćim medijima SMS prepisku sa svojom dragom.

Pored toga što je fudbaler rešen da pokaže celom svetu kako je Karli bila neverna, ali i maštovita u dopisivanj­u sa njim, i JK je rešila da se obračuna sa drugom stranom, tačnije s ljubavnica­ma svog muža Duška Tošića. Kako nije malo onih koje su se našle na listi, Jelena je krenula redom. Kada je manekenka Vladana Railić za „Alo!“potvrdila da je bila u šemi sa Duškom, sledećeg dana je morala da demantuje tu izjavu, tvrdeći kako joj je neko hakovao nalog na Instagramu. Jedino što tada nije uspela da se dogovori sama sa sobom da li je nalog hakovan dva dana ili dan pre njene izjave, s obzirom na to da je objavila dva demantija, sa različitim vremenskim odrednicam­a. Njene statuse je bržebolje preuzela JK, te ih objavila na svojoj društvenoj mreži. Međutim, Railićeva se predomisli­la, pa ih je ubrzo obrisala, svesna da je slagala. Kako saznajemo, glavni razlog njene objave bile su pretnje koje je dobijala preko ljudi bliskih Jeleni Karleuši, zbog kojih se uplašila.

- Vladana je želela da pričom o Dušku malo skrene pažnju na sebe, međutim, previše se zaigrala, ne računajući na to da će Jelena poludeti. Ona joj je zapretila preko zajednički­h prijatelja da se okane priča o Tošiću i da sve to demantuje, jer neće dobro proći - otkriva izvor „Alo!“.

S druge strane, JK je na sve moguće načine pokušavala da dokaže kako joj ne smetaju ni priče da je muž vara sa manekenkom Sofijom Milošević, a onda su isplivale šokantne poruke u kojima svoju „drugaricu“sa Instagrama naziva „prostitutk­om najniže klase, koja se je*e za pare“.

Naravno, Sofija nije znala da Karli ima tako „visoko“mišljenje o njoj, pa je pre toga takođe demantoval­a da spava sa njenim mužem, ne želeći da okusi Jelenin gnev.

Sve u svemu, čini se da su Duškove ljubavnice plašljivij­e od Jeleninog ljubavnika, koji nema nameru da stane sa porukama koje plasira u medijima.

 ??  ?? Vladana Railić Sofija Milošević
Vladana Railić Sofija Milošević

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia