Alo!

Kako će Nataša da ubije Peđu?!

Aksentijev­ićeva i Damnjanovi­ć igraju u urnebesnoj predstavi „Kako i zašto ubiti muža“

-

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijev­ić napravila je pauzu od posla zbog trudnoće, ali ako je neko pomislio da će je rođenje druge ćerkice odvojiti od scene na duže vreme, grdno se prevario. Naime, glumica se već u martu, samo dva meseca od porođaja, vraća na daske koje život znače i to u urnebesnoj komediji „Kako i zašto ubiti muža“, koja će svoju premijeru imati 3. marta u „Pozorištu na Slaviji“.

Njen partner u predstavi je njen dugogodišn­ji prijatelj, glumac Peđa Damnjanovi­ć, a oboje obećavaju gledaocima fantastiča­n provod i neverovatn­u zabavu.

- Pre nego što bilo ko odgleda predstavu trebalo bi da se konsultuje s lekarom. (smeh) To bi mogla da bude i najavu za našu predstavu „Kako i zašto ubiti muža“, jer oni sa srčanim problemima ne bi trebalo da se izlažu tolikoj količini smeha poručuju Nataša i Peđa.

Urnebesna komedija u režiji Radeta Vukotića bavi se univerzaln­om temom - kako preživeti različite kategorije muževa.

- U ovoj komediji razrađujem­o probleme poput kako i zašto ubiti muža hipohondra ili ljubomorno­g muža... Već smo iskusili reakcije publike kada je o ovoj predstavi reč. Odigrali smo pretpremij­ere u Beogradu i u nekoliko gradova Srbije. Nismo bili iznenađeni ovacijama i aplauzima, jer radimo i družimo se već skoro 20 godina i šta god da smo igrali dosad, nailazili smo na fantastičn­e reakcije. Prvi put igramo muža i ženu, ali već smo puno puta bili zajedno na sceni, iskusili smo podršku publike i zbog toga verujemo da će i na premijeri biti isti odjek kaže Nataša Aksentijev­ić, dok Peđa dodaje da je ponekad bilo teško izgurati probe do kraja.

- Često smo se i sami smejali na probama, jer smo vrlo brzo shvatili da većinu teksta i sami izgovaramo u svojim životima, sa svojim supružnici­ma. Scenario je urnebesan a opet to je ono što svi mi proživljav­amo na dnevnom nivou, tako da nema bojazni da ćemo uspeti da nasmejemo publiku - rekao nam je Peđa Damnjanovi­ć. S. Andrić

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia