Alo!

Đilasovci spremaju BLOKADU AUTOPUTA!

Pošto su se ulični protesti i šetnje pokazali jalovim, a broj njihovih učesnika se smanjuje, Savez za Srbiju planira da parališe žilu kucavicu Srbije

- Piše: EKIPA ALO! redakcija@alo.rs

Opozicija u petak planira blokadu autoputa! S obzirom na to da protesti koje nedeljama organizuje Savez za Srbiju, čiji su osnivači Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, ne daju očekivane rezultate, a da su odnosi među tim političari­ma iz dana u dan sve gori, opoziciona­ri su odlučili da proteste radikalizu­ju i blokiraju autoput, a sve pod izgovorom da žele da se sazna istina o saobraćajn­oj nesreći kod Doljevca, kada je vozač Zorana Babića, bivšeg direktora Koridora Srbije, usmrtio jednu ženu, saznaje „Alo!” iz dobro obavešteni­h izvora bliskih opoziciona­rima.

- Lideri opozicije su svesni da su se pošteno obrukali donošenjem vešala na proteste i da su zbog toga izgubili podršku čak i onih građana koji su ih do tad podržavali. Njima je sada potrebno nešto da bi se skrenula pažnja s vešala, te su odlučili da radikalizu­ju proteste i da u tu svrhu zloupotreb­e saobraćajn­u nesreću kod Doljevca - objašnjava naš dobro obavešteni izvor i dodaje da su opoziciona­ri procenili da je ovo jedini način da se protesti ne ugase.

- Protestu su upali u ćorsokak, broj učesnika se smanjuje, a opozicioni lideri nikako ne uspevaju da se usaglase oko toga koji su zahtevi na njima. Ako ovako nastave preti opasnost da se protesti u potpunosti ugase, jer narod ne vidi svrhu u tim šetnjama bez pravca i cilja. Zbog toga je odlučeno da se protesti radikalizu­ju - zaključuje naš dobro obavešteni izvor.

Da se opoziciona­ri spremaju na blokadu autoputa pokazuju i objave na Tviteru, društvenoj mreži preko koje se lideri opozicije najčešće oglašavaju. Naime, na društvenim mrežama je objavljeno da će, ukoliko se do četvrtka, 14. februara, ne objave svi detalji udesa na naplatnoj rampi u Doljevcu, u petak, 15. februara, biti organizova­na blokada auto puta.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia