Alo!

Je*aću ti sve živo i mrtvo!

-

Milenko Jovanov, potpredsed­nik SNS-A i poslanik u pokrajinsk­oj skupštini, našao se na meti brutalnih pretnji Zorana Mileševića, bliskog saradnika Dragana Đilasa, osnivača Saveza za Srbiju. Milešević je pretnje i uvrede Jovanovu slao putem SMS-A.

„Spavaš li mirno, svinjo fašistička?”, napisao je Milešević u skandalozn­oj poruci upućenoj potpredsed­niku SNS-A, da bi mu zatim preteći poručio: „Je*aću ti sve živo i mrtvo”. Milenko Jovanov je za „Alo!“potvrdio da je pretnje prijavio policiji.

- Naravno da sam ga prijavio. To što „junačina“preti iz Londona ne menja stvar. Prošlo je vreme kada su takve bitange i lopuže opijene otetim

novcem i vlašću mogle da prete ljudima, a da su ljudi zazirali čak i da ih prijave policiji za to. Milešević je blizak poslovni i politički saradnik Dragana Đilasa, pa im je i rečnik i prostota bliska. Đilas je koliko juče vređao i pretio studentima,

Milešević meni, a obojica bi očigledno i vešali svakoga ko im se suprotstav­i u pohodu na vlast i narodne pare, samo kada bi bili u prilici - istakao je potpredsed­nik SNS-A.

Milešević i Đilas su se pre nekoliko dana našli u središtu medijske pažnje, kada je otkriveno da Đilas sa Mileševiće­m stoji iza višemilion­ske prevare u kojoj je Razvojna banka Vojvodine oštećena za najmanje 848.000 evra. Kako pokazuje dokumentac­ija do koje su mediji došli, Milešević je od RBV-A 2009. godine uzeo kredit u iznosu od oko 960.000 evra da bi napravio hladnjaču za voće i povrće, ali banci nikada nije vratio ni jedan jedini dinar. Zbog duga koji je sa kamatama narastao na više od 170 miliona dinara, Razvojna banka Vojvodine je odlučila da proda Mileševiće­vu hladnjaču, a na javnom nadmetanju kupila ju je 2018. firma „Multikom grupa“u vlasništvu Dragana Đilasa za svega 112.000 evra. D. R.

 ??  ?? Milenko Jovanov
Milenko Jovanov

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia