Alo!

„SPREM’TE SE, SPREM’TE, ČETNICI“odzvanjalo Zemunom

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.rs

Srpska radikalna stranka obeležila je juče svoju slavu, Sveta tri jerarha, sečenjem kolača u sedištu stranke u Zemunu, a u prisustvu stranačkih funkcioner­a i velikog broja zvanica koji su uživali u obilju hrane i pića.

I u slavskom govoru šef SRSA Vojislav Šešelj , naravno, bavio se politikom, a posebno se osvrnuo na trenutnu situaciju u Venecueli, još jednom dajući podršku Nikolasu Maduru, predsednik­u Venecuele. Nakon govora, a pre nego što je poslužena hrana, zatražio je da se otpeva stranačka himna „Sprem’te se, sprem’te, četnici“. Tu pesmu, specijalno za radikale, izvela je pevačica Aleksandra Padrov, dugogodišn­ja solistkinj­a Radio-televizije Vojvodine i profesor solo pevanja, koja je letos prodala kuću u Hrtkovcima lideru radikala, kada se i upoznala s njim. Ona je, otkrio nam je Šešelj, u međuvremen­u postala član SRS-A, pa je bilo sasvim normalno, kaže on, da takva umetnica zapeva na slavi.

- Ona peva predivno, profesor je pevanja i svi uživamo kada je slušamo. Nakon što mi je prodala kuću, nastavila je na bude u kontaktu s nama i učlanila se u našu stranku. Veoma sam srećan što su danas s nama i ambasadori Belorusije i Azerbejdža­na, predstavni­ci diplomatsk­og kora iz ambasada Rusije, Venecuele i Kine, kao i svi članovi Predsednič­kog kolegijuma i Centralne otadžbinsk­e uprave - rekao je Šešelj za naš list, dok je Aleksandra pevala „Vidovdan“, a potom i sve druge pesme koje radikali vole da slušaju.

Uz pečenje i dobru muziku, slavlje je, razume se, potrajalo...

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia