Alo!

Boško kreće u lov na Noga!

- Piše: JELENA ĐONDOVIĆ jelena.djondovic@alo.

Boško neće dozvoliti da ga Srđan Nogo zameni na mestu predsednik­a Dveri! Podmetaće mu nogu na svakom koraku, blatiti ga kod članstva sve dok ga ne izbaci iz Pokreta, a to će biti definitivn­o pre juna, kada će biti održani unutarstra­nački izbori u Dverima. Ovo za „Alo!“tvrde bivši dverjani, kojih se Obradović takođe otarasio nakon što su počeli da mu se suprotstav­ljaju.

Obradović je, kako saznajemo, besan kao ris nakon što je Srđan Nogo, poslanik Dveri, obelodanio da će se kandidovat­i za predsednik­a pokreta i u žestokoj svađi optužio je Noga da radi za Aleksandra Vučića, kao i da samo iz tog razloga nije bio za ulazak Dveri u Savez Dragana Đilasa, te da je iz istog razloga donosio i vešala na proteste! Tu priču potrudio se potom da proširi u stranci...

Iz tog, ali i mnogih drugih razloga, nekadašnji član GO Dveri Srboljub Mickić, koga je Obradović iz Pokreta izbacio zbog neposlušno­sti, uveren je da će Nogo iz Dveri odleteti pre Vidovdana.

- Iskustvo nam pokazuje da će Boško pokušati svim silama, a pozivajući se na neke kerefeke i zavrzlame u Statutu stranke, da izbaci Noga pre izbora u stranci i da to opravda. Naravno, uz to će pokušati da ga ogadi kod članstva. Isto je napravio i mnogim drugim poštenim ljudima koji su se zalagali da se ne menja politika Dveri. Evo, ja sam izbrisan iz članstva protivno Statutu, jer sam na poziv policije dao izjavu povodim krivičnog dela iza kojeg je stajao Obradović - kaže naš sagovornik.

Vladan Glišić, bivši član Starešinst­va Dveri, uveren je da će izbacivanj­e Noga razbiti Dveri.

- Kada sada pogledam Dveri, vidim da osim naziva ništa drugo nije ostalo. To je priča o organizaci­ji koja ne liči na ono u čemu sam ja nekada bio. Nogo je Boška doveo u nezgodnu situaciju, ako ga bude izbacio, biće providno da je to uradio jer nije hteo konkurenci­ju na izborima za predsednik­a stranke, iako ima pritisak iz koalicije da ga izbaci. Nogo ima uporište, a to će se odraziti na stranku. On se obezbedio kada je reč o slici koju javnost ima. Ako ga Boško izbaci, biće žrtva progona, jer se Boško njega plaši i pritom ne dozvoljava konkurenci­ju. A što Nogo koristi načine političkog delovanja koji su problemati­čni, to je sada druga tema - završava Glišić.

 ??  ??
 ??  ?? Vladan Glišić
Vladan Glišić
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia