Alo!

Digla frku zbog moćnog tatice!

Devojka je dala protivrečn­e izjave o silovanju, a tragovi su potvrdili da je bilo seksualnog odnosa, ali se još utvrđuje da li je bio prisilan

- Piše: ENIS SADIKU enis.sadiku@alo.rs

Somalijac Viktor Mesi (31), koji je osumnjičen za silovanje Beograđank­e S. K. (18), i njegov drug Nigerijac A. M., koji se tereti da nije sprečio iživljavan­ja, pušteni su iz pritvora i juče su otišli na posao! Istraga treba da utvrdi da li je bila reč o silovanju ili dobrovoljn­om seksu.

Kako saznajemo, žrtva S. K. je na saslušanju u policiji dala protivrečn­e i nejasne izjave. Pronađeni tragovi ukazuju da je bilo seksualnog odnosa, a u sobi su pronađeni iskorišćen kondom i nož.

- Postoje mnoge nejasnoće koje treba da se rasvetle. Ponekad nije baš sve crno ili belo, a u ovom slučaju treba da se otkrije šta se dogodilo - kaže naš sagovornik.

Osumnjičen­i za silovanje Viktor Mesi se posle puštanja iz pritvora pojavio u Centru za azilante u Krnjači, ali je ubrzo otišao odatle. Zaposleni u Centru su potvrdili naša saznanja, navodeći kratko „da ga od ponedeljka nisu videli“. Navodno silovanje dogodilo se u stanu na Voždovcu, koji je iznajmio A. M. iz Nigerije. U nedelju je njegov drug Mesi pozvao Beograđank­u da svrati kod njih, govoreći joj da, navodno, ima njene nage fotografij­e. Devojka je bila u vezi s Mesijevim drugarom, a potom i s njim, ali se posle raskida vratila prvom momku. Kada je došla u stan, Mesi je, navodno, uz pretnju nožem uspeo da je siluje. U stanu je u isto vreme bio i Nigerijac, koji se sumnjiči da nije sprečio silovanje. Devojka je uspela da se otrgne i da izjuri iz stana, posle čega su je Mesi i Nigerijac jurili. Na ulici je naletela na policajce koji su pozvali pojačanje i uhapsili osumnjičen­e.

Kako saznajemo, Nigerijac je pušten iz pritvora u ponedeljak, odakle je otišao u firmu, u kojoj radi kao IT stručnjak, a zatim u svoj iznajmljen stan.

- Nigerijac se juče ujutro pojavio u stanu, a zatim je otišao na posao. Kada se vratio s posla, pravdao nam se da nije ništa kriv i da je bio pijan.

Objašnjava­o je da on nije imao seksualni odnos, već njegov drugar i da je za sve kriva devojka! Tvrdio da se frka digla samo zato što je njen otac vrlo moćan, a da silovanja nije ni bilo - tvrde komšije Nigerijca.

Prema njihovim rečima, kod Nigerijca je, posle razgovora s njima, stiglo društvo.

- Došli su njegovi poznanici. Ne znam koliko ih je bilo, ali znam da su pričali do kasno u noć - kaže njegov komšija.

U sobi su pronađeni iskorišćen kondom i nož

istraga

 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia