Alo!

Dušo, dođi da vidiš kako ga ubijam!

Slomio mu je jednu, pa drugu ruku, a onda ga pitao: „Koja te noga više boli, da ti je popravim!“, kažu rođaci brutalno prebijenog Andrije Pavlovića

-

NEMANJA GAVRILOV nemanja.gavrilov@alo.rs

- Prvo mi je slomio obe ruke, a zatim me je, zbog moje bolesti, pitao: „Koja te noga više boli?“. Rekao sam leva, a on je odgovorio: „Sad ću da ti je popravim!“. Iživljavao se nada mnom dva i po sata! Slomi mi neku kost, pa sedne da se odmori, a potom nastavi da me lomi! U pauzi je čak pozvao svoju devojku Sofiju i rekao joj: „Dušo, dođi da vidiš kako ga ovde ubijam!“

Ovako je brutalno pretučeni i oboleli od multipla skleroze Andrija Pavlović (36) iz Orašca za „Alo!“prepričao napad na sebe, posredstvo­m rodbine, koja ga obilazi na Urgentnom centru u Beogradu.

Pavlović je pretučen 27. januara, oko 19 sati, u Aranđelovc­u, a prema rečima svoje porodice, za sve je odgovoran njegov brat od tetke Petar M., koji je još u bekstvu. Kako smo ranije saznali, Petar je pozvao Andriju kod sebe kući, govoreći mu: „Bato, dođi, zvao sam te da te ubijem!“, a onda ga je optužio da je, navodno, presreo njegovu devojku Sofiju s fantomkom na glavi i da hoće da im uništi vezu.

- Kada je Andrija ušao u kuću i seo na krevet, Petar je zaključao vrata. Rekao mu je: „Sada ću da te ubijem!“. Pripremio je alat u kuhinji i krenuo! Prvo mu je slomio jednu, pa drugu ruku, nakon čega je Andrija pao. Onda ga je upitao koja ga noga više boli, verovatno zbog Ponavljao je kako će da ga ubije. Terao ga je da ustane! Vikao je: „Ajde, ustani!“, a Andrija mu je odgovarao: „Ne mogu, jesi li ti normalan? Polomio si me!“Izlomio je gomilu predmeta dok ga je tukao. Čim bi polomio držalje od lopate ili sekire, izlazio je napolje da uzme nešto drugo - kaže za „Alo!“član porodice Pavlović, neposredno posle razgovora s Andrijom, koji se probudio iz veštačke kome i počeo da priča o mučenju koje je preživeo.

- Usred batinjanja, dok je pravio pauzu, Petar je pozvao svoju devojku Sofiju i hvalio joj se svojom brutalnošć­u. Rekao joj je: „Dođi, dušo, da vidiš kako ga ubijam ovde! Dođi da vidiš, neće nas niko u životu rastaviti. Dođi da vidiš, polumrtav je!“. Zatim je pozvao i neku drugu osobu telefonom i pred Andrijom joj je pretio, govoreći: „Ti ne znaš kakve ja ljude imam, ima da te raskomadaj­u, da budeš bačen u sneg. Nećeš ostati živ posle ove noći. Ubiću ti oca, majku i sestru!“- prepričava naš sagovornik.

Andrija je, prema rečima svoje porodice, posle dva i po sata iživljavan­ja pao u nesvest od bolova!

- To je trajalo i trajalo, a Andrija se seća da je Petar sve vreme gunđao i pretio mu. Krvnik je o njega bukvalno slomio držalje motike, sekire i lopate tvrde rođaci.

Krvnik je o njega bukvalno slomio držalje motike, sekire i lopate

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia