Alo!

Bila sam rasturačic­a brakova I KU*VA RASPALA!

-

Blogerka Luna Đogani doživela je emotivni slom nakon što joj nije pošlo za rukom da ispuni tajni zadatak i ubedi svog dečka Marka Miljkovića da je u drugom stanju. Đoganijevo­j je najteže palo to što joj zbog toga „drvo mudrosti“neće ispuniti želju da Dan zaljubljen­ih provede sa Markom van „bele kuće“.

Naime, nakon što je Marko saznao da je u pitanju zadatak, Luna je počela da plače, viče i histeriše, a Miljković je pokušavao da je smiri.

- Budala sam jer sam išla kod „drveta“i pravila budalu od sebe! Svaki dan sam išla kod njega da bih se osećala bolje, jer sam želela da idem negde sa svojim dečkom! Nisu mi dali balon jedan da dam onom debilu! - vikala je Luna u suzama, misleći na Slobodana Radanovića.

- Balon jedan nisam mogla da dobijem, jer sam bila ljubavnica, ku*va raspala, rasturačic­a! Zar ne mogu jednom i ja nešto da dobijem?! Ja treba samo da se je*em i to je to, ne zaslužujem ništa više od toga! Hoće li neko meni nešto da priredi, da ja budem srećna? Večito ćuti, krij se, leži u krevetu, je*i se i to je to. Ja ne zaslužujem ništa više od toga, ja treba samo da se je*em i to je to. Ne interesuje me ni Dan zaljubljen­ih, ni zadatak, ja više nisam romantična osoba - vikala je

„Treba samo da se je*em i to je to, ne zaslužujem ništa više!“, plakala je Đoganijeva kada je shvatila da Dan zaljubljen­ih neće provesti sa dečkom

Luna, dok je Savo Perović pokušavao da je uteši.

- Nemoj da me tešiš, hoću da jaučem i derem se. Ovde parovi idu na ostrvo, imaju veridbe, organizuju vatromet, ludio, suši, a ja nisam dobila ni čokoladu. Dobila sam kada je jadničak išao da mi kupuje za rođendan. Kada smo išli u „Amidži šou“, trebalo je da se izabere koja će od nas dve da ide. Da li znaš koje je to poniženje za mene bilo? - govorila je Luna Savi aludirajuć­i na Kiju Kockar, bivšu suprugu Slobe Radanovića.

- A sada, kada sam jedina, moj dečko neće da me usreći. Nemoj da me smiruješ, niko nije u mom telu, patetična sam i žrtva sam, trudim se, ali ne mogu više. Svi znate da mi solite pamet, tamo iza kamera. Dođite ovamo, pa probajte ovo što i ja. Neka neko proba da hoda u mojim cipelama, pa neka mi onda nešto kaže vikala je Luna, a potom je Marko pokušao da je uteši.

O. Konatar

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia